Sök bland 191 611 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

500 kr

Fin och stilig hankatt!

Vi är tyvärr tvungna att sälja vår hankatt på grund av allergier i släkten och hoppas att det finns någon där ute som har ett varmt och kärleksfullt hem att erbjuda honom!

Han är en fin och ståtlig svart hankatt som fyller ett år i sista november (är alltså ungefär 7,5 mån nu). Han är med andra ord i sin allra bästa ålder!! :) Tillräckligt ung för att ni ska kunna påverka hans vanor och uppfostra honom enligt era rutiner, men ni slipper kattunge-åldern som jag kan lova inte var den enklaste! (Då klättrade han i gardinerna och klöste sönder våra möbler.) Nu har han mognat och är lugn, mysig och väldigt lätthanterlig.

Han uppskattar sällskap och ligger gärna och sover nära matte/husse, men klarar sig även bra på egen hand när det behövs. Han är väldigt renlig av sig och givetvis rumsren och van att gå på kattlåda. Här har han bott på en gård, så han är van vid att få vara utomhus en del. Då är han ute och springer en stund och så kommer han tillbaka och vill ha kel och uppmärksamhet.

Han är van vid både barn och hund, då det bor både vovvar och småbarn här! Han är självklart avmaskad, men inte kastrerad, då han ännu är för ung för det.

Vill ni ha fler bilder så är det bara att hojta till!

läs mer
Rapportera produkt / användare

Kickan

Från 4 månader kan man kastrera en hankatt så han är inte för ung...

Tobias

Finns detta katt kvar

Malm

KATTEN SKA VARA 1 ÅR INNAN DEN SKA KASTRERAS!