Sök bland 188 528 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

300 kr

Förra versionen av Butcher! Originalet! Håller till 2020! Gäller; Gamla versionen av Butcher som inte längre säljs!

Slå till! Inte den nya skitversionen...utan den gamla!! Borås / Mark / Bollebygd

https://www.proteinbolaget.se/sv/artiklar/swedish-supplements-the-butcher.html?gclid=EAIaIQobChMIvLyNwcWI2wIVFx4rCh3K1ATCEAQYASABEgJwBfD_BwE

Sveriges bästa PWO! Inte den nya versionen...utan den gamla!! Klicka på ovanstående länk. Skojarna har tagit bort superämnet; Nelumbo Nucifera. Varför? Eu lagar och Paragrafryttare har bestämt sig för att detta ämne ska vara läkemedelsklassat. VIPS! En superprodukt blev en produkt av ren kvacksalveri. Har de talat om för sina kunder att de ens plockat bort detta ämne? Nej förstås. Det ska ju fortfarande säljas, detta till priset av att ljuga sina kunder rakt upp i ansiktet:) Summa summarum. Jag sitter på flertalet beställningar av den gamla versionen, där alla ordinarie ämnen fanns med utan att kvacksalvarna hade varit och plockat bort Nelumbo Nuciferan och resterande superämnen som verkligen gav effekt. Upphör 2020 i bästföredatum. Jag köpte mina för 399 var. Du får en för 300! Och glöm ej. Det är den gamla versionen som inte finns till salu längre. Den som helt enkelt var så grym så du inte ville avsluta dina pass 3 h senare:)

läs mer
Rapportera produkt / användare

Enrique

https://www.proteinbolaget.se/sv/artiklar/swedish-supplements-the-butcher.html?gclid=EAIaIQobChMIvLyNwcWI2wIVFx4rCh3K1ATCEAQYASABEgJwBfD_BwE Sveriges bästa PWO! Inte den nya versionen...utan den gamla!! Klicka på ovanstående länk. Skojarna har tagit bort superämnet; Nelumbo Nucifera. Varför? Eu lagar och Paragrafryttare har bestämt sig för att detta ämne ska vara läkemedelsklassat. VIPS! En superprodukt blev en produkt av ren kvacksalveri. Har de talat om för sina kunder att de ens plockat bort detta ämne? Nej förstås. Det ska ju fortfarande säljas, detta till priset av att ljuga sina kunder rakt upp i ansiktet:) Summa summarum. Jag sitter på flertalet beställningar av den gamla versionen, där alla ordinarie ämnen fanns med utan att kvacksalvarna hade varit och plockat bort Nelumbo Nuciferan och resterande superämnen som verkligen gav effekt. Den upplagan som verkligen fungerade och inte det skräp som säljs ute på marknaden idag. Upphör 2020 i bästföredatum. Jag köpte mina för 399 var. Du får en för 300! Och glöm ej. Det är den gamla versionen som inte finns till salu längre. Den som helt enkelt var så grym så du inte ville avsluta dina pass 3 h senare:)

Enrique

Observera; Hämtas endast i Borås. M.a.o skickas ej. Mvh