Sök bland 193 977 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

2 800 kr

Samsung UE46D5005

Om du letar efter en förstklassig TV som är lika snygg som praktisk, då kan du sluta leta. Samsungs 5000-serie har HD med fantastisk bildkvalitet tack vare Clear Motion Rate och Wide Color Enhancer Plus.

Gör TV:n till navet för all hemmaunderhållning
Tack vare mängder med anslutningsmöjligheter kan du sköta all digital underhållning från ett och samma ställe. AllShare ansluter din TV trådlöst till alla kompatibla digitala apparater så att du får tillgång till lagrad musik, filmer och foton. AllShare PC-programvara finns även att ladda ned vilket garanterar att innehållet på din PC kan genomsökas, strömmas och spelas upp på din TV. Med HDMI-ingångarna (High Definition Multimedia Interface) kan du direktansluta upp till fyra enheter, vilket öppnar upp för mer innehåll att visa och dela med sig av. För en mer bioliknande tittarupplevelse justerar Cinema Black automatiskt letterbox-ljuseffekten. Och för ytterligare användarvänlighet sammanför Anynet alla funktioner på dina separata fjärrkontroller i en och samma fjärrkontroll.

Wide Color Enhancer Plus
Se världens sanna färger. Samsungs Wide Color Enhancer Plus använder en avancerad algoritm för att förbättra bildkvaliteten dramatiskt och visar subtila nyanser och detaljer som mindre avancerade TV-apparater inte kan återge.

Digital Noise Filter
Titta på analoga program med samma kristallklara skärpa som digitala sändningar med Samsungs Digital Noise Filter. Filtret bidrar till att ta bort en del av det digitala brus som syns på skärmen.

Clear Motion Rate
Upplev äkta rörelseskärpa med Samsungs Clear Motion Rate. Till skillnad från uppdateringsintervall (refresh rate) som till del påverkar bildkvaliteten bestämmer Clear Motion Rate rörelsen i bilden enligt tre faktorer: processor, TV-panel och backlight. Du kommer att se en tydlig skillnad med den nya standarden för kontroll- och rörelsemätning.

Anynet
Ta kontrollen. Med Anynet-teknik kan du styra alla dina HDMICEC-kompatibla digitala apparater oavsett fabrikat med en och samma fjärrkontroll.

Connect Share Movie
Anslut dina digitala apparater. ConnectShare Movie omvandlar din TV till en hemmabio anslut helt enkelt ett USB-minne eller en hårddisk för att visa film, foton och spela upp musik.
Super tunn och väldigt lite använd!
Nyskick!

läs mer
Rapportera produkt / användare

Tupperware 46

40 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken