Sök bland 191 610 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

14 000 kr

Chinese Crested Kinesisk Nakenhund SKK reggade valpar

Chinese Crested Kinesisk Nakenhund SKK reggade valpar Dalarna Falun / Borlänge Sälj

Valpar födda 4 Juni 2018 hos Kennel Andrakebyn
Leveransklara from 6 augusti

Ur en kull på valpar har vi just nu 2 underbara powder puff tjejer och 1 HHL Nakentjej som är till salu till ett livslångt hem.
De är när de flyttar: registrerade i SKK, JBV, veterinärbesiktade, dolda-fel försäkrade 3år i Agria, enskilt försäkrade, avmaskade minst 3ggr samt vaccinerade.
E: Jean Dark Making Memories (Ögonlyst UA, Patella UA, PLL Clear, PRCD-PRA Clear By Default)
U: Andrakebyns Bells OF Freedom (Ögonlyst UA, Patella UA, PLL Clear By Default)

De är alla tre underbara små flickor med härlig utstrålning och glatt humör.
Tjejerna är glada, trevliga, framåt och nyfikna, väldigt jämna i temperamentet. De hälsar glatt på alla besökare och är väldigt lätta att hantera. Vi är ute stora delar av dagen och de älskar att busa med resten av flocken. De är vana vid barn från förskoleålder till tonår, mycket ljud och rörelse, tung trafik osv eftersom de växer upp i en stor familj med alla vardagliga ljud då de som vanligt är fria att gå i stora delar av huset och tillsammans med andra hundar och oss i familjen när de är vakna.
De är lätthanterliga vid bad, pälsvård och klippning och med halsband/koppel. Rumsrenhetsträningen har vi jobbat med i några veckor och de är väldigt duktiga.
Kort om rasen: Kinesen är ett lättsamt väsen i liten kropp med stort hjärta och en enorm livsglädje som ger sin ägare många skratt och gör dem lätta att älska. Inte riktigt bara en hund. Har man en gång skaffat en kines är det svårt tänka sig ett liv utan dem. Vi är såklart inte objektiva längre men vi tycker nog alla förtjänar att älskas av en kines
Valparna kommer bli underbara familjemedlemmar som älskar allt och alla och som passar både dig som bara vill ha sällskapshund och dig som vill tävla/träna.

Våra förväntningar på dig:
*Du kan erbjuda ett hem som vet vad det innebär att köpa/äga hund både ekonomiskt och arbetsmässigt
*intresse finns av pälsvård och/eller hudvård då det kommer ta en del av er vardag i anspråk vare sig ni vill tävla på utställning eller inte. Det går utmärkt klippa ner en puff till sportfrisyr om man vill förenkla pälsvården.
Vi har inga krav på utställnings- eller tävlingsintresse, viktigast är att de får kärleksfulla hem. Vill ni ställa så har vi en liten träningsgrupp som är kostnadsfri.
Vi söker utställnings/tävlingsintresserad halvfodervärd till 1 av tjejerna ev 2 (bibehållen avelsrätt). Vi söker ingen fodervärd.

Vi följer självklar svenska kennelklubbens regler samt rasklubbens rekommendationer. Vi säljer inga valpar under 8v.
Vi förbehåller oss rätten att välja köpare och att neka utan vidare förklaring.

Kennel Andrakebyn innehar F-skattsedel och är momsregistrerad.
Välkomna med frågor via mail eller telefon!
Vår facebook:
https://www.facebook.com/Andrakebyn/
Vår hemsida: https://www.andrakebyn.se

läs mer
Rapportera produkt / användare

valpar

5 000 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken