Sök bland 191 909 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

Vill hyra hus/stuga/torp

Journalist vill hyra naturnära hus/stuga/torp Falun / Borlänge Sälj

Hej!

Jag heter Boel är 33 år, är journalist och bördig från Avesta. Jag är bor just nu i Göteborg men vill flytta tillbaka till Dalarna i sommar (kan flytta in redan i slutet av maj om ni önskar). Falun med omnejder lockar mest och är nära till min familj. Nu söker jag därför bostad där. Då jag är mycket frilufts- och naturintresserad och behöver lugn vill jag inte bo mitt i centrum. Sundborn, Höjen, Hinsnoret och Hosjö är exempelvis orter som tilltalar mig.

Jag söker: Långsiktigt, ommöblerat boende i form av hus/stuga/torp/gårdshus. Lägenhet kan också funka om grannarna är lugna. Kollektiv och inneboende/rum är inte av intresse.

Lite om mig: Jag frilansar just nu som journalist men kommer även att jobba inom vården. Ekonomin är därför inget problem. Sjunga, fotografera, vara ute i naturen och träna akrobatik ligger mig nära om hjärtat. Jag jobbar även ideellt med att hjälpa skadade, vilda fåglar. Trädgårdsskötsel ligger mig också varmt om hjärtat.

Övrigt: Jag är rök- och djurfri (älskar dock djur), har inga betalningsanmärkningar och har goda jobb- och bostadsreferenser. Vill ni ha en hyresgäst som är lugn, ansvarstagande och har andra intressen än att festa, är det mig ni söker!

Jag ser fram emot att höra från er!
Vänliga hälsningar, Boel Engkvist

läs mer
Rapportera produkt / användare