Sök bland 192 386 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

Restaurang

Södermanland , Flen

Thai restaurang mitt i centrala Flen säljes. Verksamheten är väl etablerad som Thai restaurang efter att ha drivits av oss i 5 år och av den före ägaren i 6 år. Vi känner dock nu att det är dags att gå vidare och vi lägger därför upp restaurangen till försäljning.

Verksamheten säljer endast äkta Thai mat och består till större del av avhämtningsmat men vi har även dagens lunch samt "à la carte" (äta på plats) meny. Själva, valde vi att inte servera alkohol eftersom vi fokuserar på takeaway men restaurangen har tidigare haft serveringstillstånd, något som förmodligen skulle öka både antalet "à la carte" gäster och dagskassan generellt. Man skulle kunna även sälja Sushi då kombinationen av Thaimat och Sushi är populär nuförtiden.

Lokalerna består av två matsal, kök, varuförråd, diskrum, städrum, samt kundtoalett. Det finns även ett personalrum med egen toalett. Restaurangen är egentligen 2 lokaler så det finns möjlighet till att dela upp och driva 2 skilda verksamheter om så önskas, t.ex. Thai restaurang och Thai Massage eller Thai Restaurang och Asiatisk Livsmedelsbutik. Det finns många möjligheter för den med lite fantasi alltså!

läs mer
Rapportera produkt / användare