Sök bland 190 923 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

ERBJUDER HUNDPASSNING

ERBJUDER HUNDPASSNING

Hej alla hundägare!!

Nu har jobben dragit i gång efter semestern och ni måste tyvärr lämna era ögonstenar ensamma hemma i flera timmar. Det är då jag kliver in i era liv…
Jag går inte i skolan just nu och tycker det är väldigt tråkigt att sitta inne hela dagarna långa, därför tänkte jag erbjuda mig att sitta hundvakt (några timmar eller hela dagar) Kan även passa era smådjur om ni ska ut och resa etc.

Lite om mig
Jag är en mycket ansvarsfull och glad tjej med ett stort hjärta på snart 18 år (fyller om 1 månad) som älskar djur. Redan sedan 4 år har jag levt med egna hästar, kaninen, hamstrar, fåglar samt hundar så en stor och bred djurerfarenhet finns hos mig. Jag vet att rutiner och lydnad är A-O för en hund, men använder mig absolut inte utav håra metoder!

Jag bor i en väldigt stor 4a i centrala Gävle med min familj, 2 katter och våran primadonna Smilla på 5 år (en chihuahua mix) Passar även en långhårig chihuahua på ’’halvtid’’ och han trivs super bra här! Jag är en person som gärna går på lite längre promenader om det skulle behövas, att vara aktiv utomhus är någonting jag gillar men Smilla tycker tyvärr inte lika i detta väder och sätter knappt tassarna utanför dörren ;)

Har dock själv lite kvar på er hund:
Ska funka någorlunda bra med katter, då jag har 2 st.
Din hund ska inte tillhöra rasen amstaff, pitbull t.ex. har dessvärre ingen vana ang dessa raser och tänker då mest på hundens bästa.
Ska funka med andra hundar.
Vara till 97% rumsren.

Pris kommer vi överens om tillsammans, då det ska funka för både er och mig.

Om ni har några frågor så hör jätte gärna av er via PM, mejl eller sms 
josefincarlstromstjernmo@gmail.com
072-220 18 84

läs mer
Rapportera produkt / användare