Sök bland 189 779 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

499 kr

Samsung Smt-C7160 inspelningsbar HDTV-digitalbox

Samsung Smt-C7160

SMT-C7160 är en inspelningsbar HDTV-digitalbox i stilren finnish som uppfyller alla dina önskemål. Du kan enkelt spela in en kanal samtidigt som du tittar på en annan, spela tillbaka i direktsändning och trycka på pause när det passar dig. Boxen kan dessutom spela in förvalt program automatiskt om du inte är hemma. Tillsammans med en HDTV blir bilden knivskarp, förutsatt att du har HD sändningar i ditt programutbud. Fyll din hårddsik med upp till 125 timmar film och program och få bästa möjliga ljudupplevelse tack vare optisk digital ljudutgång. Aldrig tidigare har TV varit så enkelt att titta på!

Superenkelt att spela in

Med ett enkelt knapptryck kan du spela in vilket program du vill, samtidigt som du tittar på ett annat. Du kan planera dina inspelningar om du till exempel ska resa bort eller bara vill titta på ditt favoritprogram lite senare under kvällen.
Full av finesser

Med SMT-C7160 får du automatisk installation och ett användarvänligt gränssnitt. Den smarta programguiden ger dig en översikt över alla program och hittar snabbt det program du vill se. Boxen kopplar du enkelt ihop med din TV via HDMI. Med SMT-C7160 och ett kanalpaket får du till

läs mer
Rapportera produkt / användare

Såld produkt går ej att svara på