Sök bland 192 335 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

1 795 kr

D-Link DIR-890L

Router med Tri-band-teknik och en hastighet upp till 3,2 Gbps. Den kraftfulla prestandan ger en överlägsen täckning i hemmet med möjligheten att trådlöst strömma video i 4K.

Routern är i nyskick och levereras i originalkartong tillsammans med tillhörande nätaggregat.

Routern är överdimensionerad för mina behov och därför säljer jag den.

Mer ingående om routern och dess funktion:

Tri-band Wi-Fi
AC3200 ULTRA Wi-Fi Router fungerar som tre trådlösa routrar i en. Den har ett 2,4 GHz trådlöst band för hastigheter upp till 600 Mbps och två separata 5 GHz trådlösa band för hastigheter upp till 1300 Mbps vardera, som alla kan köras samtidigt. Det betyder mer pålitlig online-gaming, streaming av media i 4K-upplösning, och FaceTime på fler enheter i hela bostaden.

Smart Connect
Alla Wi-Fi-band fungerar inte likadant, men det behöver du inte bekymra dig om. Med hjälp av Smart Connect-teknik väljer ULTRA Wi-Fi Router mellan de tre Wi-Fi-banden och ansluter automatiskt varje enhet i nätverket till det band som ger den bästa och mest störningsfria anslutningen varje gång.

Smart strålformning
Strålformning (beam forming) förbättrar täckningen genom att rikta bandbredd mot dina enheter allt eftersom du förflyttar dig i huset. Du kan strömma HD-video, surfa på webben, ringa Skypesamtal till dina vänner och spela onlinespel var du än befinner dig med samma höga kvalitet på uppkopplingen.

Lättare att kontrollera nätverket
Med vårt nya gränssnitt är det lättare än någonsin att kontrollera nätverket med hjälp av barnspärr, blockering av oönskade enheter, övervakning av internetanvändning och skapande av gästnätverk.

Smartare bandbredd
Intelligent trafikprioritering väljer snabbaste Wi-Fi för varje enhet och hindrar äldre enheter att försämra nätets prestanda.

Fler antenner för bättre täckning
Sex högpresterande externa antenner håller alla dina mobila enheter uppkopplade med bättre Wi-Fi-täckning och överlägsen signalkvalitet.

Mer processorkraft
En 1 GHz Dual Core-processor ger dig all den processkraft du behöver för att hantera fler enheter och appar i ditt hem. Upplev det ultimata inom pålitligt onlinespelande och streaming av 4K-upplöst media.

Dela media
Använd vår kostnadsfria mydlink SharePort-app för att strömma och dela bilder, video m.m. till mobila enheter

läs mer
Rapportera produkt / användare

D-Link

50 kr

Dalarna, Falun / Borlänge

D-Link

500 kr

Västra Götaland, Göteborg