Sök bland 180 190 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

5 000 kr

iPhone 6 Silver 64gb

iPhone 6 Silver 64gb

Phone 6 Plus är Apples nya flaggskepp med ett nytt och fräscht IOS 8 samt en 5,5-tums LED-bakbelyst-skärm som kommer ta din Apple upplevelse till nästa nivå. iPhone 6 Plus är större men samtidigt tunnare, kraftfullare men ändå anmärkningsvärt strömsnål. Allt detta tillsammans med annan hårdvara och mjukvara som kommer fungera i perfekt symbios, vilket ger dig en snabb och snygg telefon som alltid fungerar.

5,5'' Retina HD-skärm
Storleken på den nya högupplösta Retina HD-skärmen kan vara det första du lägger märket till. Men vad du får och upplever är så mycket mer. Med innovationer som levererar högre kontrast, samt dubbla domän pixlar för mer exakta färger på bredare betraktningsvinklar. Du kommer få en skärm som är perfekt för att göra allt ifrån att kolla på film till att skriva SMS och läsa tidningen.

A8-chip
iPhone 6 Plus har ett A8-chip som bygger på andra generationens 64-bitars arkitektur. Dess kraft förstärks av en M8 motion-processor som effektivt mäter dina aktiviteter från avancerade sensorer. Allt detta för att du ska kunna göra mer, under längre tidsperioder, med bättre prestanda och batteritid.

läs mer
Rapportera produkt / användare

Ladda ner våra appar gratis!

Ariana

Köper den för 3000kr

Mazhar

Jag köper den för 4500kr?

Sebastian

Är det en 6plus eller bara 6?

Såld produkt går ej att svara på