Sök bland 191 557 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

150 kr

Ögonfrans och Ögonbryns Serum Nya

Köpte 4 st till min brorsdotter, men då hon köpt alle redan säljer jag dessa. Har 4 stycken. Säljer för 150kr styck (Köpte själv för 2000kr för 4st så bra klipp för dig)
Nutrilashes™ är inte bara ett mirakelmedel för dina ögonfransar utan även för ögonbrynen. Det unika Nutrilashes™-serumet stimulerar nämligen även ögonbrynens tillväxtfas, så att du kan trimma dem till att ge dig just den ”to-die-for-look” som ditt vackra ansikte förtjänar. Få långa ögonfransar och vackra ögonbryn med Nutrilashes ögonfransserum!Enkelt att använda

Nutrilashes Ögonfransserum är mycket enkelt att använda och du behöver bara applicera en strykning om dagen. Serumet appliceras precis som en vanlig eyeliner längst ner på den övre ögonfranskanten och ska inte torkas av. Det är bäst att applicera serumet på kvällen; efter att du har rengjort huden kring ögonen. Vänta sedan ett par minuter innan du applicerar dina ordinarie hudvårdsprodukter och låt sedan Nutrilashes-serumet verka över natten.
När du använder Nutrilashes på ögonbrynen applicerar du ett tunt lager och låter det verka på samma sätt som du gör med ögonfransarna. Du ska inte torka av serumet.
Finns i Järnbrott i Västra frölunda. Är ej sjuk så säkert att hämta eller att mötas upp.

läs mer
Rapportera produkt / användare

Kepsar

50 kr

Östergötland, Norrköping

Parfym

75 kr

Östergötland, Norrköping