Sök bland 189 817 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

1 100 kr

Sony Xperia Z5 DUOS (Dual SIM) E6633 vattentätt olåst

Annons kvar, produkt kvar.

Denna är fantastiskt mobil som saknar inget! Allt fungerar som nytt. Batterin håller två dagar med normal användning. Den har 23MP camera, 3GB RAM och 32GB intern minne. Den har ockå separat plats för två SIM kort och SD kort så man kan ha båda SIM kort och SD kort samtidig vilket är ganska ovanligt. På andra mobiler måste man välja mellan den andra SIM kortet och SD kortet.

Säljer den för att jag har köpt en mer kompakt mobil. Det är inget fel med på denna Xperia Z5.

Jag har haft skärmskydd och back skydd sedan första dagen så skärmen och backsidan är i perfekt nyskick. Men jag har tappat den några gånger så den har repor som syns på aluminium kanterna och plast hörnen. Inget som har påverkat funktionen. Skärmskyddet är extremt hård och transparent likadant glass och därför har den tappat lite bitar nära kanterna. Jag kanske borde ta bilderna utan den trasiga skärmskyddet men tror att om man köper en mobil för denna pris då läser man även texten. Jag inkluderar ny skärmskydd i paketet så du kan själv bytta den om du vill. Hörnen är gjorda av plast för att absorbera krafterna och minska skadorna. Resten av ramen är av aluminium.

Ingår aluminium mobilfodral med backsida som fungerar som en riktig spegel. Mobilfodralet är i perfekt skick och har bara använts en dag. Ville inte ha en ännu större mobil.

Kan skicka allt som blocket packet med DB Schenker i original förpackning. Då tillkommer en hundralapp på slutpriset. Annars kan hämtas i Göteborg.

SD kortet på bilden ingår inte.

Kommer göra återställning till fabrikens inställningar innan jag säljer den.

läs mer
Rapportera produkt / användare