Sök bland 189 742 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

8 100 kr

Simrad nss7 evo2 combo mfd worldmap

Simrad nss7 evo2 combo mfd worldmap Helsingborg

NSS7 evo2 kombinerar en användarvänlig, 7-tums sjökortsplotter-/flerfunktionsdisplay med inbyggd GPS-positionering, StructureScan, bredbandsekolod med CHIRP-teknik och avancerade expansionsmöjligheter.

NSS7 evo2 med widescreen-display kan användas fristående i mittkonsolen eller helt integrerad i en modern glasbrygga och är perfekt för sportfiske- och motorbåtar.

NSS7 evo2 har utvecklats för hög prestanda och funktionalitet och flexibel kontroll. TouchSensible-gränssnittet ger användarvänlig multi-touch-interaktion samt knappsats och ett vred med tryckknapp för snabb och enkel användning när vågornas och båtens rörelser gör det svårt att använda en pekskärm.

Simrad Yachtings HEROiC-programvara är optimerad för the NSS7 evo2s widescreen-skärm och multi-touch-gränssnitt, som använder samma gester som användare av smartphones och surfplattor är vana vid. En ny Nav-sida visar kritiska navigationsdata på en och samma sida, och inställbara favoriter ger snabb åtkomst till funktionerna du använder mest.

NSS7 evo2 har inbyggd SonarHub som ger fiskare möjlighet att se fisk och strukturer både i 3D och med högupplösta ekolodsbilder genom att kombinera prisbelönt teknik för StructureScan-, Broadband- och CHIRP-ekolod.

NSS7 evo2 har en komplett inbyggd autopilot som styrs från dess TouchSensible-display, och den inbyggda GPS/GLONASS-mottagaren på 10 Hz med hög förstärkning ger exakt positionsinformation utan behov av extern utrustning i de flesta glasfiberbåtar.
NSS7 evo2 har perfekt form och funktion och är perfekt vid ratten i alla båtar. Den är utformad för slät montering och har låg profil som ger ett professionellt intryck och kompletteras av prydnadspaneler i klassiskt svart eller i borstat silver – som båda medföljer alla system.

Levereras utan ekolodsgivare

Sjökort från Navionics finns som tillval till förmånligt pris i samband med köp av plotter.

läs mer
Rapportera produkt / användare

Sjökort Garmin

500 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken