Sök bland 191 905 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

8 000 kr

SÖKER HUS/LÄGENHET i FALUN/BORLÄNGE/SÄTER

Skåne , Höör

Bild saknas
Bild saknas

Hej.
Vi är en familj på en vuxen, två barn och en hund som söker nytt boende. Vi bor just nu i ett hus/villa utanför höör. Men trivs inte. Vi har velat flytta uppåt mot dalarna under en längre tid och nu när min mamma dog för en kort tid sen finns det ingenting som håller oss kvar här.
Söker framför allt i Falun och Borlänge och Säter... De större städer eller något mindre. Men måste finnas bra bussförbindelser isåfall och inte allt för långt ifrån tåg. Vi har en Kallhyra på 5500:- just nu.
Där tillkommer el, värme, vatten och sophämtning. Jag har aldrig missat en betalning. Vi är en lugn familj som sköter oss själva. Jag är 27 år, mina barn är 3 och 6 år gamla och våran hund är 2 år. Jag har skulder sedan innan hos kronofogden pga av dåliga val jag gjorde när jag blev myndig som jag ångrar bittert idag. Jag har en timanställning just nu i ett boende. Men får även ersättning både från försäkringskass och försörjningsstöd. Jag har också så att det går att ordna en deposition om det skulle underlätta. Önskar bara att vi hittar en människa/uthyrare som vågar ta och lita på oss. För ni ångrar inte er. Snälla hör av er om ni vill veta mer eller om vi får hyra utav er.
Har ingen bil så måste finnas buss eller tågförbindelser. MVH. Eleanor Birkner m. Familj

läs mer
Rapportera produkt / användare