Sök bland 192 330 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

1 200 kr

Moderna hemsidor - CallOutDesign

Moderna hemsidor - CallOutDesign

CallOutDesign använder sig utav WordPress, PHP ,HTML samt de senaste Adobe programmen som Photoshop, Illustrator och InDesign för att framställa en hemsida som passar just er!

Nu när internet är större än någonsin så är det viktigt att få närvaro där ute, hur? Genom att be oss bygga er hemsida så får ni följande. En hemsida som är bra designad, standard SEO (sökmotor optimering), Sociala medier integrerad kostnadsfritt, kontaktformulär samt 1-2 timmars genomgång av programmet så ni själva kan genomföra uppdateringar.

Vi kan skapa er allt från e-shop till information och presentations hemsidor. Vi designar även bloggar, menyer, flyers, logor samt affischer. Priset kan variera beroende på vad ni önskar för hemsida, tex kan en stor e-shop med massor av produkter kosta mer än en onepagehemsida. För att ni ska få det ni söker för ett bra pris så skickar man simpelt in en kort sammanfattning av arbetet (vad hemsidan ska användas för, vilka krav och önskemål osv.). Vi kommer då att skicka en offert tillsammans med en utvecklings plan, därefter kommer vi arbeta mer i detalj och nära kunden för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Är ni intresserade så mejla oss på calloutdesigners@gmail.com eller via vår hemsida www.calloutdesign.com

CalloutDesign - Design that calls out.

läs mer
Rapportera produkt / användare