Sök bland 191 645 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

2 100 kr

crescent classic

crescent classic Landskrona Sälj

Säljer nu med sorg dotterns vagn då vi inte är i behov av vagn längre, inköpt september 2013. Vagnen är super fin och har en stor varukorg och bra hjul. Finns liggkorg till och man kan därav använda vagnen från nyfödd och upp. Fullt liggläge och teleskop handtag som man enkelt vänder både emot sig och från sig. Man kan ta av bakdelen på suffletten på sommaren då där sitter ett nät som luftar friskt på sommaren.
Vagnen är fin, de enda slitagen är att platsen på tittluckan spruckit men det syns inte eftersom suffletten är över den. Även en knapp som lossnat från liggdelen där man ska fästa ¨locket¨, går att sätta dit en ny knapp. Annars är vagnen super fin och fullt funktionsduglig.
Jag är villig att gå ned i pris vid snabb och smidig affär!
Bättre eller närmare bilder fås på efterfrågan.
Jag skickar INTE vagnen!

Bäst i Test igen! Classic är som namnet antyder, en kombivagn av klassiskt snitt, men med innovativa lösningar för att överträffa de krav som den moderna föräldern ställer på smidighet, komfort och säkerhet.

Med sin medföljande lift, som också enkelt går att göra om till en åkpåse, är Crescent Classic en produkt avsedd för den nyfödda och upp till 3 års ålder. Med en enkel handrörelse byter du körriktning.
Chassit av aluminium gör vagnen till en av de lättare på marknaden. De mjuka handtagen ger ett skönt grepp och chassits ovala form ökar bärigheten i materialet. Med de välmönstrade hjulen blir hindren mindre och framkomligheten större.

läs mer
Rapportera produkt / användare