Sök bland 191 928 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

80 kr

NY Emerio hårfön

Emerio hårfön Landskrona

Genom att använda denna Emerio kommer du att få det mest ergonomiska och professionella verktyg som finns idag, med en mycket avancerad teknik för bevara hårets styrka och glans. I två ord: friskt hår. Detta uppnås genom låg vikt och balanserad, effektiv jonisk och keramisk teknik.

läs mer
Rapportera produkt / användare

Nina

hej 'är det där en fön?? ser ut som en hårklippmaskin :)

Nina

är den helt oanvänd?

Nina

kan man ta av munstycket?

Vintage_flower

Den är testad och munstycket ska gå att få av

Nina

ja bara så jag ej köper en som där är fel på :( så mitt långa hår brinner upp :( vart bor du??

Vintage_flower

Jag skulle inte sälja produkter om det vore något fel på dem. Vilket jag inte hoppas andra gör heller. Bor i Skåne kan skicka via post med. :-)

Nina

det låter bra :) står landskrona där bor jag också :)

Nina

vart i landskrona ? :)

Vintage_flower

Jag har dock oftast inte tid att mötas upp så jag helst skulle vilja skicka den. Dessutom ger jag aldrig ut min adress. Men var bor du själv ungefär?

Nina

känns lite onödigt att betala frakt om vi bor i samma stad :( jag bor ungefär vid wrangelska parken vart bor du ungefär?

Vintage_flower

Jo jag förstår, dock råkat ut för en del skumma typer. Wrangelska parken känner jag dock till. Visst är det den vid Saturnusområdet?

Nina

jag har också råkat ut för många skumma typer :( men har man annonser ute får man räkna med att träffa upp personerna ju :( ja det stämmer där vid lekplatsen,där finns en restaurang på hörnan ...jag bor nästan där

Vintage_flower

Oj jag vet inte riktigt men det är den normala watt styrkan.