Sök bland 191 901 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

4 995 kr

Segway bytes

Segway i toppskick med inbyggda högtalare som används via bluetooth och hastighets/temperatur/distans/batteri mätare. Samt coola matchande led ljus och vanlig belysning som stängs av och på vid behov! Räckvidd upp till 6 mil. Vattentät. Laddare, kvitto, manuell, garanti, extra nyckel och väska ingår!

Beskrivning
Nästan i nyskick är endast körd ca: 10 mil

Med den nya revolutionerande Airwheel S3 tar du dig vart du än önskar på ett smidigt och lätt sätt. Vare sig du ska ta en shopping runda på stan, åka hem till vänner eller bara åka ut på en skön runda i naturen så är Airwheel S3 det perfekta valet för dig. Om du aldrig tidigare åkt på en Segway eller liknande produkt ska du inte vara orolig, att lära sig köra en S3 går på bara ett par minuter. Genom att luta sig fram/bak så reglerar du hastigheten och när du flyttar handtaget åt höger/vänster svänger S3 med exakta rörelser.

Att köra vid mörkare förhållanden är heller inga problem. Bara tänd upp den inbyggda LED belysningen och du kommer både att se och synas bra. Dessutom fungerar det givetvis bra att köra i regn tack vare IP56-klassningen som säkerställer att alla känsliga delar är täta och tåler vatten. Den är tå pass tålig att du utan problem kan spola av den med en vattenslang om den blivit lerig efter en terrängtur.

Airwheel S3 har en mjuk, spännande och attraktiv design. Man har tänkt igenom varje detalj i konstruktionen, allt från skruvar till den vackert böjda exteriören!

läs mer
Rapportera produkt / användare

BYTES

3 000 kr

Stockholm, Stockholm

Bytes

Västra Götaland, Göteborg

Bytes

4 560 kr

Västmanland, Västerås

BYTES

8 495 kr

Västra Götaland, Göteborg