Sök bland 191 557 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

5 000 kr

Färdig nu! F1 röda Cavapoo valpar

Skåne , Lund

Vår vackra traditionella typ akc-registrerade hälsotestade rubinröda kavalerier King Charles spaniel-hunnen har producerat en fantastisk kull med rubinröd lockig icke-frösande F1 cavapoo valpar.

Mamma är min stora vän och en dyr familjemedlem. Hon har blommat med dessa barn och uppfost dem
Vackert. Hon har mycket tålamod med dem även när de hoppar över henne och drar hennes svans och tuggar öronen .....! Valparna har haft det bästa av normala familjemiljöer och uppmärksamhet från alla här hemma sedan de föddes. Det är bedårande små nallebjörnar med de sötaste ansikten som smälter hjärtat. Huset kommer att vara så tyst när dessa barn går till sina nya familjhem.

Valparna kommer att vara ärftliga för följande sjukdomar eftersom båda föräldrarna är omfattande hälsotestade ...

Pappa är en kc-registrerad röd miniatyrpudelhund (Harvey), han står 15 tum mot axeln, han är en sann miniatyrpuddel. Han är röd från röda föräldrar och är kc-registrerad ...

Han har blivit DNA-testad helt klar (av laboklin) för följande sjukdomar ..

1. progressiv retinal atrofi ....

2.von willebrandsjukdom ...

3.degenerativ myelopati ...

4. neonatal encefalopati ...

5.PRCD progressiv degeneration av stavkon

Bramble är ärftligt klar av följande ...

1.) Episodic Falling

2.) lockigt päls

3.) torra ögon

Valparna är födda och uppvuxna i vårt upptagna familjhem, de är vana till alla allmänna husljud och livliga dagliga liv.

Valparna har varit väl socialiserade från födseln och de har kusats massor!

Valparna har gynnats av ett maskprogram med drontal, och de odlas på en diet med Purina-genomvåt valpkakor. De har också blivit fullständigt avflödade med en frontlinje spraybehandling.

Valparna har kontrollerats helt och hållet, inklusive hjärtövervakade, och de har också fått sin första vaccination och mikrochipats och vägts med register.

läs mer
Rapportera produkt / användare