Sök bland 192 270 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

200 kr

Real Techniques Core Collection

Skåne , Lund

Real Techniques Core Collection Skåne Lund

Real Techniques Core Collection är ett komplett kit med fyra borstar för att lägga en perfekt makeup för ditt ansikte. Kittet innehåller: Detailer brush, pointed foudation brush, buffing brush och contour brush.

 

Detailer Brush: Den minsta borsten i kittet – som kan användas till att applicera concealer på mindre områden i ansiktet eller lägga ögonskugga på små områden kring ögonen som i ögonvrån.

Pointed Foudation Brush: En platt och lite mindre än en traditionell foundationborste. Passar perfekt som applicering av foundation eller concealer kring ögonen.

Buffing Brush: En större borste som passar perfekt för applicering av foundation som både är av flytande-och puderkonsistens. Funkar även bra till solpuder och rouge.

Contour Brush: En borste för applicering av puder runt omkring ögonen där det kan vara svårt att komma åt med en stor klassisk puderborste. Fungerar också perfekt till contouring, rouge och highlighter.

 

Till borstarna får du en praktisk necessär där du kan förvara borstarna när du skall resa eller till vardagligt bruk så du förhindrar borstarna från att samla damm.

läs mer
Rapportera produkt / användare

Wonder core

400 kr

Västra Götaland, Borås / Mark / Bollebygd