Sök bland 193 233 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

249 kr

BABOR - Masterpiece Set! Hydra Plus + Active Night! Värde 379:-! Nytt!

Skåne , Malmö

BABOR - Masterpiece Set! Hydra Plus + Active Night! Värde 379:-! Nytt! Malmö

"Masterpiece Set" - helt underbart set med märkets signaturampuller, Hydra Plus och Active Night

Värde 379:-

"Hydra Plus" - aktivt koncentrat som ger en riktig fuktboost för till torr och uttorkad hud. Bra fuktbalans är grunden till en välmående hud - den blir smidigare, mjukare, slätare och får förbättrad absorptionsförmåga. Hydra Plus-koncentratet innehåller ett intensivt återfuktande hyaluronsyra-komplex som tillför fukt och omsluter huden för en långvarig effekt och minimalt med fuktförlust - huden lämnas mjuk, fräsch och väl återfuktad.

"Active Night" - aktivt koncentrat för nattbruk som passar dig med glåmig och trött hud i behov av regeneration. Boostar hudcellernas ämnesomsättning, främjar en jämnare hudtextur, reducerar vardagligt slitage på huden samt förebygger tecken på åldrande - huden upplevs utvilad, fräsch och med förnyad vitalitet och lyster. Innehåller bla svarta alger, barkextrakt från salix nigra och ett exklusivt tryffelextrakt som ökar cellförnyelsen, är återfuktande samt skyddar mot fria radikaler.

Båda koncentraten går att använda på olika sätt, antingen som en kur på 7 dagar eller genom att använda en ampull i veckan. Appliceras direkt efter rengöring innan någon annan produkt. Bryt flaskhalsen och häll koncentratet i handflatan, applicera med över ansikte, hals och dekolletage med lätta strykningar och genom att klappa in den varsamt i huden - följ sedan upp med passande dag eller nattcreme.

Innehåller:

"Hydra Plus" - 4 st x 2 ml (värde 165:-) På skincity.se kostar 7 st - 289:- (jämförpris)

"Active Night" - 3 st x 2ml (värde 214:-) På skincity.se kostar 7 st - 499:- (jämförpris)

Ny/oöppnad- inplastad

Avhämtning i centrala Malmö

Skicka meddelande vid intresse

läs mer
Rapportera produkt / användare