Sök bland 192 045 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

79 kr

CLARINS - Lipliner Pencil! Läppenna! "Plum"! Värde 170:-! Ny!

Skåne , Malmö

"Lipliner Pencil" - mjuk och krämig läppenna som smidigt glider på och ger ett perfekt resultat. Innehåller bla jojoba-vax som jämnar ut, skyddar läpparna från uttorkning och fixerar läppstiftet.

Eftersom pennan är mjuk och krämig så fungerar den även bra att använda över hela läpparna och sedan avsluta med ett neutralt gloss. På så sätt får man både en fin båge och en fin färg.

Varför läppenna? Om man vill att färgen på läpparna (läppstiftet) ska hålla hela dagen, dvs sitta bra och inte flyta ut, så ska man lägga en bra grund med en läppenna. Man börjar med amorbågen och målar ett kryss i mitten av överläppen - då får man en snygg och väldefinierad båge. Sen fortsätter man sedan med resterande ytterkanter. Vill man att färgen ska vara stark och verkligen hålla hela dagen kan man fylla i hela läppen med pennan. Dessutom riskerar man ingen ful kant eller linje om man fyller i hela läppen.

Det finns bra instruktioner på bla youtube hur man gör. Alla kändisar man ser med snyggt läppstift och välformad mun använder garanterat läppenna, det är även ett måste hos de flesta make-up artister - tricket är att man ska lära sig att applicera den på rätt sätt, vilket är väldigt lätt.

Färg: "Plum" - en av de mest populära färgerna!

Normalstorlek - 1 g

Pris på kicks.se - 170:-

Ny/oanvänd

Avhämtning i centrala Malmö

Skicka meddelande vid intresse

läs mer
Rapportera produkt / användare