Sök bland 192 290 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

100 kr

Hinner du inte med din hund?

Skåne , Malmö

Hinner du inte med din hund?  Skåne Malmö

Mitt namn är Daniel och jag fyller snart 30. Jag är född och uppvuxen i Ungern, men har under min tid som vuxen bott i ett par olika europeiska länder, bland annat spenderade jag 7 år i Köpenhamn och nu senast jobbade jag som översättare i Glasgow, både frilans och som anställd av Glasgow City Council. Nu har jag, pga kärleken, landat i Malmö och tyvärr har andelen frilansuppdrag dalat sedan jag kom hit. Det är också svårare att få anställning som översättare i Sverige om man inte är krediterad, vilket är mitt fall.
Under tiden som jag pluggar inför dessa krediteringar, behöver jag försörja mig på annat vis och min vän som jag bor med föreslog dogwalking, eftersom jag har ett stort intresse i djur och natur, samt för att min familj i Ungern driver hundföretag.


Jag brukar få fin kontakt med alla hundar jag träffar och jag tror att detta kan vara ett ypperligt tillfälle att samtidigt ta del av den vackra staden Malmö.


Notera:


Har ingen möjlighet att ta hem och passa hundar där jag bor, eftersom det bor icke hundvana katter där.


Tjänsten jag erbjuder innebär att jag kommer hem till er på bestämd ca-tid, hämtar hunden och rastar den i 30 minuter, eller längre tid efter överenskommelse.
Jag kan hjälpa dig med din hund oavsett om det gäller dagar, kvällar eller helger, men det listade priset gäller för vardagar per halvtimme fram till kl.18 vid upp till 3 tillfällen per vecka.
Större arbetsvolymer ger givetvis rabatt. Hör av dig så kommer vi överens!


Låter detta intressant? Då kontaktar du bara mig per telefon eller email, så kan vi ses tillsammans med hunden för att diskutera vidare! Jag förstår svenska i tal och skrift, men pratar bättre danska och engelska.

läs mer
Rapportera produkt / användare