Sök bland 192 344 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

3 500 kr

Peak Performance Pharka Gore-Tex

Säljer min Peak Performance Pharka Gore-Tex dunjacka som är använt väldigt sparsamt och i väldigt bra skick. Inga hål, repor, skador, förslitningar eller så. Ren och fräsch är den.

Gore-Tex materialet i jackan innehåller över 1,4 miljarder mikroskopiska porer per kvadratcentimeter (9 miljarder per cm). De här porerna är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe men 700 gånger större än en vattenångsmolekyl. Det gör Gore-Tex®-membranet helt vattentätt på utsidan och håller därmed också bort vinden.

När jag köpte jackan fick jag vet att den är gjord för temperaturer ner till minus 40 grader Celsius. Huruvida det är sant eller inte vet jag inte då jag har aldrig varit i den typen av klimat. Den är dock testat på minus 20 grader Celsius och jag kan intyga att den var varm även då.

Den har 11 stycken fickor. Två stycken över brösten på utsidan. En på vänster arm. En ficka på vardera sida utanför jackan för mössor/handskar. En ficka precis på övre vänsterbröst. Två nätfickor på insidan på vardera sida. Två fickor på insidan lite högre än nätfickorna samt en mobilficka på insidan av vänster bröst.

Jackan är köpt hos Peak Performance officiella butik på Södergatan i Malmö. Kvitto medföljer för att styrka äkthet samt att varan inte är inskaffad på olagligt vis. Medföljer gör också pälsen, som är helt oanvänd, som sitter på luvan. Kommer lägga upp bild på den också.

Jackan är för Herrar och i storlek S. Den är och fortfarande för stor för mig som väger 65 kg och är 167 cm lång. Den skulle mycket väl passa för folk som är mycket längre än mig, men kanske inte väger mer än 75-80 kg.

Jag säljer den då den är lite för stor för mig trots att den är i storlek S.

För mer information och gore-Tex är det bara att läsa om det på nätet eller gå in på Peak Performance hemsida.

Frakten bekostas av köparen som är på 250 kr. Blir frakten mer än vad det kostar kommer jag att returna överblivande pengar.

läs mer
Storlek
44-46 (S)
Rapportera produkt / användare