Sök bland 192 297 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

49 kr

"Träningen som blir av" - Denise Rudberg - Inbunden - Ny

"Träningen som blir av" - Denise Rudberg - Inbunden - Ny Malmö

Pusselbiten träning är inte alltid så lätt att lägga i det berömda livspusslet. Hur tar jag mig upp från soffan? Hur ska jag ens orka knäppa träningsbehån när jag inte har sovit en hel natt på två år? Hur ska jag finna kraft till att snöra på mig joggingskorna och ge mig ut i regn och rusk när jag har högar av jobb med mig hem från kontoret? Hur gör jag då för att komma igång?!
Du bara gör det. Du sätter upp realistiska mål, lägger fram träningskläderna och strävar efter devisen "den bästa träningen är den som blir av". Hellre en liten stund varje dag än inte alls, bara du gör det.

Träningen som blir av är boken för dig som vill träna och komma i form, eftersom du vet att du mår så mycket bättre då, men som oftast tänker "allt eller inget", vilket större delen av året innebär det senare.
Denise Rudberg har efter många år äntligen hittat tillbaka till en träning som känns både lustfylld och naturlig. Här delar hon med sig av sina bästa övningar styrketräning som du kan göra hemma, på gymmet eller ute i naturen och som kroppen svarar effektivt på efter några veckor. Hon ger också förslag på intervallträning för bättre kondition, tips på hur du smyger in motionen i din vardag, och hur du kan träna tillsammans med dina barn och vänner. Samt en mängd pepp och inspiration!

DENISE RUDBERG är inte bara Sveriges chic-lit-drottning, utan också utbildad aerobicinstruktör med lång erfarenhet. Hon har bland annat drivit egen studio och jobbat på Sturebadet i Stockholm. Regelbundet skriver hon för tidningen Topphälsa och anlitas ofta för att föreläsa på olika träningsläger och -event.

Ny/oläst

Avhämtning i centrala Malmö - betalning vid avhämtning

Skicka meddelande vid intresse

läs mer
Rapportera produkt / användare

Som ny

80 kr

Västra Götaland, Borås / Mark / Bollebygd

Som ny

150 kr

Västra Götaland, Borås / Mark / Bollebygd

Som ny

100 kr

Dalarna, Falun / Borlänge

Träning

Södermanland, Nyköping / Oxelösund

Träning

100 kr

Västra Götaland, Mölndal