Sök bland 193 738 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

250 kr

STREETZ CM756 Vattentålig Bluetooth-högtalare - IPX5 - Trådlös - Nyskick

STREETZ CM756 Vattentålig Bluetooth-högtalare

Smidig och kraftfull, bärbar och cool. Med denna trådlösa högtalare i tygdesign ifrån STREETZ kan du och dina vänner njuta av musik på språng. Den snygga, runda designen ger ett läckert intryck och trots sin nätta storlek kommer denna 2x5W-högtalare med förbättrad bas. Tack vare den passiva slavbasen ger den dig många timmar av musik. Den kan även fungera som högtalartelefon - smidigt att kunna svara och prata utan att plocka upp din mobil.

Upp till 18 h uppspelningstid

Med kraftfullt och uppladdningsbart batteri kan du lyssna på musik upp till 18 h. På stranden, grillfesten eller hänget vid bryggan - denna högtalare gör sig perfekt överallt!

Vattensäker design

Klassificerad enligt IPX5 gör att denna Bluetooth-högtalare tål vatten. Små vattenstänk, fukt och droppar är inga problem. Ha högtalaren med dig utomhus och du behöver inte oroa dig för vattenskador.

True Wireless Sound - lyssna på stereoljud

Denna högtalare har TWS (True Wireless Sound)-funktionalitet. Det betyder att två högtalare kan kopplas ihop med varandra trådlöst och fungera som ett 2.0 högtalarsystem. Obs! Detta fungerar bara om högtalarna är av samma modell!

För att göra detta ska du följa dessa steg: 1: Slå på båda högtalarna 2: Tryck och håll in Play/Paus-knappen på ena högtalaren i ungefär 2 sekunder och du kommer höra en ton 3: Släpp Play/Paus-knappen. Det kan ta ytterligare några sekunder innan högtalarna parar ihop sig 4: Gå in i Bluetooth-menyn på din smartphone och koppla högtalarna till telefonen genom att välja högtalarmodellnummret (det visar endast ett nummer, båda högtalarna fungerar nu som en enhet).

Nu kan du njuta av musik som kommer ut ur båda högtalarna och använda dem som ett trådlöst stereosystem!

Specifikationer:

Bluetooth: 4.2-kompatibel
Bluetooth-profiler: A2DP, HFP och AVRCP
Bluetooth-högtalare: 2x40 mm, 4 ohm, 2x5W
Frekvensomfång: 22Hz - 20kHz
Signal / brusförhållande: > 90dB
Laddningstid: Upp till 2,5 timmar
Uppspelningstid för musik: Upp till 18 h
Laddspänning: USB DC5V / 1A
2200mAh Li-Ion batteri
IPX5
Mått: 84.5x84.5x109 mm Vikt: 318 g

Färg: Svart

Högtalaren är i nyskick, säljs då den inte används. Jag har själv satt dit en metallbricka på undersidan av högtalaren för att den ska kunna fästas på magneter som t.ex. i bilen.

─────────────────────────────

• Pris: 250 kr

• Leveransmetod: Spårbart med PostNord
• Fraktkostnad: 65 kr
• Betalningsmetod: Swish eller Banköverföring

Vänligen kontakta mig om det finns det några frågor eller funderingar.

läs mer
Rapportera produkt / användare