Sök bland 192 015 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

800 kr

Asus Zenpad c7.0 ny i oöppnad förpackning.

Hej! Lägger ut denna igen.
Billigast på prisjakt 1466 kr.
Annonsen är billigast här för en ny Asus zenpad c 7.0 8gb som är helt oöppnad, Köpt hos 3, men tar alla operatörer. Priset är satt så lågt så att pruta är inte aktuellt.
Från Asus hemsida:
PixelMaster-kameran hos ASUS ZenPad C 7.0™ tar fantastiska högupplösta bilder. PixelMaster Camera inkluderar den bästa tekniken som kombinerar mjukvara och optisk design för att leverera fantastiska bilder.
ASUS ZenPad C 7,0 har DTS-HD Premium Sound och SonicMaster-teknik, vilket ger ytterligare förbättring och säkerställer en ultimat ljudupplevelse.
ASUS VisualMaster är ett paket med exklusiv bildförbättrande teknik, som kombinerar hårdvara och mjukvara för att optimera skärmens samtliga delar. Detta ger en ofattbart verklighetstrogen visningsupplevelse. Med ASUS VisualMaster är det nästan som om du är på plats.
ASUS ZenUI har mer än 1 000 funktioner som förbättrar Androids standardgränssnitt. Du kan avnjuta en enklare och smartare upplevelse. Den har ett stilrent nytt utseende som utökas med vita områden för en renare design. All information som behövs läggs längst fram. Helt nya ZenUI är ljusare, smartare, enklare.
Kontakt via PM eller mejl.
Mvh Kjelle

läs mer
Rapportera produkt / användare

Asus zenpad 10

3 000 kr

Västra Götaland, Trollhättan / Vänersborg / Uddevalla