Sök bland 191 585 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

150 kr

Parfymprov på Xocoatl säljes

Numera kan man prenumenera på parfymer! Tjänsten tillhandahålls av företaget Sniph (jag har INGET samarbete alls med dem) och man väljer en av 4 kategorier som passar en själv bäst (man kan få hjälp av Sniphs kundtjänst med att välja rätt kategori).

Ni ser på ett foto vilka de 4 kategorierna är.

Jag valde Avant-garde kategorin och mitt första parfymprov var på parfymen från Fueguia, Xocoatl, som är en dyr nischparfym, 100 ml kostar 1.750 kr på Eleven.se.

Doftnoter: en söt, varm doft som öppnar upp med vaniljorkidé och vanilj, för att sedan övergå i ett hjärta av kakao. Doften landar sedan i en sensuell bas av rom.

Tyvärr så passar inte doftnoten choklad/kakao med min kroppskemi, så detta var helt fel parfym för mig.

Som ni ser så är parfymprovet inte fyllt ända upp. Det var det inte ens när jag fick det och jag har sprayat max 3 ggr, så du får 99% av parfymen.

Med på köpet får du även den svarta behållaren, i vilken du stoppar i parfymröret för att kunna spraya parfymen och förvara den och en snygg kartong att förvara behållaren och parfymprovet i.

Om man prenumenerar på parfym från Sniph får man ett parfymprov varje månad och man kan även köpa fler behållare.

läs mer
Rapportera produkt / användare

Linda

Kommer inte åt mina annonser längre pga avslutat FB-konto. Ring el smsa vid intresse, numret finns i nästan alla mina annonser?