Sök bland 193 683 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

300 kr

Egentillverkade produkter i läder och skinn så som t.ex.ryggsäckar, väskor, vapenremmar m.m.

Hej!
Jag tillverkar mina egna genuina skinn och läder produkter. Bilderna i annonsen är bara ett exempel på lite av allt det jag gör. Jag tillverkar det mesta i skinn så som väskor, ryggsäckar, vapenremmar, hund halsband/koppel, skor, bälten m.m. m.m. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Kom gärna med egna förslag och önskningar så kan jag titta på möjligheten att tillverka just efter dina önskningar. För pris eller andra frågor kontakta mig via e post, telefon eller Facebook, se kontaktuppgifter nedan. Priset 300:- annonsrubriken är för det billigaste bältet.
Exempel på produkter i bilderna nedan från vänster till höger.:
1, 2, 3, 4. Fjäll/skogs/jakt ryggsäckar Ryggsäckar i olika läder och skinn material. Mestadels helt handsydda. De flesta ligger på ca 35 liter men kom gärna med egna önskningar om storlek och modell.
5. "CitySäcken", Ryggsäck i skinn med vadderat fack för LapTop eller surfplatta invändigt om så önskas samt dragkedjeficka invändigt. 2 stycken öppna utvändiga sidfickor samt en frontficka med dragkedja. Går även att få med tygfoder. Finns att få i svart, mörkbrun i några olika nyanser samt även ljusbrun. Färgerna varierar dock i mån av material.

12. Vapenremmar i läder och skinn i olika tjocklekar och modeller. Det går att få dem med eller utan flätat dekor mönster. Kom gärna med egna önskningar och idéer om hur du vill att just din rem skall se ut. Kanske vill du ha något namn ingraverat eller liknande.
13, 14, 15. Hundhalsband och koppel av alla olika modeller och typer, Även dragselar till olika storlekar av hundar. Här är det verkligen er egen fantasi som gäller vid beställning, priserna varierar väldigt mycket då många vill ha t.ex. exklusiva . halsband med nitar och pärlor/stenar.
16. Axelväskor i olika storlekar, läder och färg efter kundens önskemål, med eller utan invändigt vadderat fack för laptop/surfplatta. Invändig ficka i fronten med dragkedja. Mått exempel bredd 45 cm höjd 30 cm djup 13 cm.
Som sagt så var detta bara ett exempel på lite av allt et jag tillverkar så kom nu gärna med egna önskningar, kanske har du någon bild/skiss på någonting du länge velat ha men inte hittat ute i handeln. Kontakta mig för mer indo samt för prisuppgifter m.m.

Mina kontaktuppgifter
mail: staffandanielsson@hotmail.se
telefon: 0046738118945
https://www.facebook.com/pg/staffansellnes/shop/?ref=page_internal

läs mer
Rapportera produkt / användare