Sök bland 191 903 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

1 500 kr

Högtalarsystem Logitech Z906

Högtalarsystem Logitech Z906 Söderköping

I nyskick och knappt använt!

Bra ljud, för bra musik- och filmupplevelser. Detta THX-certifierade 5.1 högtalarsystemet ger dig 500 watt (RMS) kvalitetsljud. Med digital och analog ingång, användarvänlig design och trådlös fjärrkontroll tar du enkelt komandot över din underhållning.

500 W (RMS) - Ordentlig kraft för ordentligt ljud. Både för dig och dina grannar.

THX-certifierad - Certifiering som gör att du kan lita på att få kvalitetsprestanda, både ljudmässigt och konstruktionsmässigt.

Digitala och analoga ingångar
Med både digitala och analoga ingångar får du flexibiliteten att använda systemet som du själv önskar. Anslut upp till sex ljudkällor så som din TV, Blu-ray-/DVD-spelare, DVR, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, iPod, laptop med mera.

Användarvänlighet
Systemet är lätt att använda och passar in i ditt hem var än du väljer att placera det. Den trådlösa fjärrkontrollen gör att du bekvämt kan sitta kvar i soffan och sköta alla inställningar när det gäller ljud, volym och så vidare.

Logitech Högtalarsystem Z906 har en 165 watts subwoofer med djup kraftig bas som ger liv åt film och musik. Hötalarsatelliterna kan väggmonteras så att du får ett fylligt ljud som fyller hela rummet. Högtalarna konverterar även tvåkanals stereoljud till en uppslukande surround-upplevelse.

läs mer
Rapportera produkt / användare