Sök bland 191 341 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

Köper defekta Iphones och Samsungs!

Köper defekta Iphones och Samsungs!

Har du en telefon som du bara har liggande? Då kanske jag kan hjälpa dig! Köper defekta iphones och samsungs som har någon typ av defekt. Om du är intresserad av att förvandla din mobiltelefon till pengar så är det bara att slänga iväg ett meddelande!

För mig är det viktigt att köpare och säljare har tillit för varandra så om du känner dig mer bekväm i att prata över telefon så är du välkommen att ringa mig.

För snabbt svar på ditt meddelande följ mallen nedan.

1. Modellen på telefonen och hur stort minne den har.
2. Operatörslåst: Ja/Nej och i så fall till vilken operatör?
3. Defekter: tex trasigt skärmglas, trasig display, home knappen funkar inte osv.
4. Kvitto: Ja/Nej?
5. Har du originalkartong kvar? Ja/Nej.
6. Om möjligt så bifoga också en bild på mobilens fram och baksida.

Svara på detta i punktform så återkommer jag så snabbt som möjligt.

Leverans sätt:

Vid eventuellt köp så skickas telefonen/telefonerna via posten eller annat postombud.

Betalning:

Betalning sker via blocket paket eller via swish. Om du väljer swish så betalar jag dig när jag har färdigställt att telefonen är i det skick som du uppgett att den var i (Tar högst 24h efter leverans). Skulle telefonen inte stämma överens med din beskrivning så har du två alternativ: att jag returnerar telefonen eller att vi kommer överens om ett lägre pris. Vid mindre summor (300 kr och neråt) kan jag även betala 50 % innan leverans och 50 % när jag har fått paketet och sett att allt är i sin ordning.

För att uppmuntra till blocket paket så står jag för frakten om du väljer det alternativet. Vid swish är frakten förhandlingsbar!

Blocket paket är ett väldigt enkelt och säkert sätt att handla på internet för både köpare och säljare. Vill du veta mer och vad blocket paket är och hur det går till gå då till följande länk: https://www.blocket.se/blocketpaketet/blocketpaketet.htm

Med vänliga hälsningar Markus

läs mer
Rapportera produkt / användare

Moa

Hej har två samsung galaxy s4 mini och vanliga :) ena är skärmen lite sprucken och behöver nytt batteri. Och sen s4:an är det problem med när man pratar men kan ha hörlurar till.

Hakan

Vad ger du för en samsung s6? ej defekt 2 sprickor bakom telefonen