Sök bland 192 159 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

299 kr

100% Naturlig Grön Bentonitlera 500g - Härlig Lermask - Acne/Skönhetsbehandling

Stockholm , Stockholm

NYHET! FRI FRAKT MED POSTNORD!

Behöver din hy en uppfräschning?
Bentonitlera har använts under flera århundranden för skönhetsbehandlingar.

Lermasker rengör och fräschar upp huden och ger den en naturlig skön och härlig åtstramande effekt.

Visste du att drottning Cleopatra använde lera från Nilen över 1800 år sedan som en del av hennes skönhetsrutin? Både tyska och romerska span har sedan dess använt lerinpackningar under tusentals år. Än idag används lerinpackningar på exklusiva kurorter och span runtom i världen.

Traditionella användningsområden är

Acne
Pormaskar
Diverse hudsjukdomar
Artros
Inflammatoriska tillstånd


Används inom skönhetsbehandlingar för

Djuprengörning
Föryngring och uppstramning av huden.
Hjälper speciellt om du har fet hy.

Bentonitlera sväller som en svamp när den blandas med vatten och drar på så vis ut orenheter och slaggprodukter ur huden.

Varför köpa dyra “lerprodukter" med en liten % lera och med en massa tillsatta kemikalier när du nu kan få ren bentonitlera direkt från naturen för ett mycket bättre pris?

En förpackning räcker till många behandlingar. Gör ansiktsbehandlingar eller helkroppsbehandlingar.

Instruktioner:
Blanda ca. 2 msk med lite vatten så att du kan applicera leran på huden, låt torka helt och tvätta därefter av leran. Eftersom den har en lätt uttorkande effekt kan det vara bra att använda en återfuktare t.ex aloe vera efter behandling.

Ursprung
Bentonitlera har bildats genom sedimentation av vulkanisk aska och vår bentonitlera kommer från det mytomspunna Vilcabamba, Ecuador som ligger i Anderna. Vilcabamba är en by internationellt känd som “The Valley of Longevity" där människor tack vare ren luft och hälsosamt leverne lever länge och behåller sin vitalitet långt efter pensionsåldern.

Bentonitleran är en av Vilcabambas många hemligheter till ett långt och hälsosamt liv. Den hämtas med åsnor och hästar högt upp från bergen där det inte bor några människor och inte finns några industrier som förorenar.

Fräscha upp dina tänder!
Är du rökare eller dricker du mycket kaffe/té? Borsta tänderna med bentonitlera och få gamla fläckar att försvinna med bara en borstning.

Eftersom leran har en milt slipande effekt på emaljen tar den bort fläckar och beläggningar mycket effektivt. Du kommer bli förvånad när du ser hur rena dina tänder blir!


Ett självklart köp!
Så klicka på Köp nu direkt så har du snart den här mångsidiga & välgörande produkten i din brevlåda!

Vi levererar direkt från Ecuador, så leveranstiden kommer att ta upp till en månad. När produkten kommer till Sverige skickar jag ditt paket genom posten som vanligt så att du får det direkt i brevlådan.

Vår lera är helt ren från föroreningar och har en naturlig antiseptisk effekt.

läs mer
Rapportera produkt / användare