Sök bland 194 580 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

100 kr

EN DRINK FÖRE KRIGET av Dennis Lehane

En högt uppsatt politiker erbjuder privatdetektiverna Patrick Kenzie och Angie Gennaro stora pengar för ett litet jobb – att hitta den städerska som påstås ha stulit viktiga och konfidentiella dokument från stadshuset. Men vad som verkar vara ett enkelt uppdrag blir snabbt mer komplicerat när de hittar kvinnan och det står klart att hennes hemlighet är av ett helt annat slag än vad som påståtts. Det hon berättar leder vidare till vad som kan bli det blodigaste gängkrig Boston någonsin skådat. Innan Patrick Kenzie och Angie Gennaro vet ordet av är de djupt indragna i händelseförloppet och båda de rivaliserande gängen vill se dem döda. En drink före kriget är den första, fristående boken om detektivparet Patrick Kenzie och Angie Gennaro, som redan introducerats i Sverige med böckerna Gone, Baby, Gone och Svart nåd.
Dennis Lehane är född 1965 och bosatt i Boston och Kalifornien. Han har sedan debuten 1994 utgivit ett tiotal böcker. Flera av Lehanes romaner har filmatiserats, bland annat de fristående verken Rött regn (Mystic River), Patient 67 (Shutter Island) och The Drop.

Bonniers 2006. Kartonnage med dek:e pärmar. 356 s. Översättare:Ulf Gyllenhak. ISBN: 9143024394. Mkt snyggt ex. Slut hos förlaget i inbundet format. Säljs enb mot kont betaln i Sthlm.

läs mer
Rapportera produkt / användare