Sök bland 192 285 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

150 kr

Lev som du vill och inte som du lärt dig av Jeffrey Young & Janet S Klosko

Lev som du vill och inte som du lärt dig (Reinventing your life) är en internationell självhjälpsklassiker som äntligen finns på svenska. Boken bygger på schematerapi och en av författarna är grundaren Jeffrey Young.
Insiktsfullt och levande beskriver de hur olika destruktiva livsteman (scheman) uppstår och kan leda till sviktande självkänsla, tärande relationer och en känsla av att något fattas. Genom att öka sin självkännedom, empati för sig själv och sedan pröva nya förhållningssätt kan nya frigörande livsmönster skapas.
Youngs schematerapi integrerar klassisk kognitiv och beteendeinriktad teori och metodik (KBT) med bland annat anknytningsteori. Schemafokuserad terapi beaktar betydelsen av tidiga livshändelser samt betonar upplevelsebaserade och relationella tekniker och förhållningssätt mer än traditionell KBT. Boken ges ut i samarbete med Svenska institutet för kognitiv psykoterapi och har ett svenskt förord av Poul Perris.
Jeffrey Young är psykolog och har utbildat tusentals kognitiva psykoterapeuter i USA och Europa samt forskat med Aaron Beck, Janet Klosko är psykolog.

Natur Kultur Akademisk 2010. Inbunden med dekorerat skyddsomslag. 283 sidor. ISBN: 9789127121096. Originaltitel: Reinventing your life. Översättare: Mia Östlin. Snyggt ex, ing anm.

Säljs endast i Stockholm mot kontant betalning p g a tidigare bedrägerier.

läs mer
Rapportera produkt / användare