Sök bland 193 618 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

150 000 kr

Modern plattformen i växande bransch

Bild saknas
Bild saknas

Säljer nu en helt ny modern plattformen i en växande bransch. Frilans arbetarna ökar kraftigt varje år i Sverige och övriga norden. Många av dessa har varken tid eller kunskap för att driva ett företag och bokföra allt korrekt med fakturering och allt vad det innebär.
Vi har därför tagit fram ett automatiserat system för frilansare så de kan fokusera på vad de är duktiga på och vi hjälper dem med faktureringen för deras arbeten. Hela hemsidan är helt automatiserad, och väldigt användarvänlig, byggd för att öka konverteringsgraden och just för att du inte ska behöva lägga så mycket tid. Allt är färdigt så du kan redan dag att börja tjäna pengar! Vi har lagt väldigt många utvecklingstimmar, trimmat in hemsidan.
Du är inte geografiskt knuten till Stockholm eller Sverige, utan du kan sitta utomlands och köra detta, då kundkontakten med kunderna sker enbart via mail och telefon i de fall kund har frågor.
Sidan är färdigutvecklad men parkerad för tillfället och säljs nu till en bråkdel av utvecklingskostnaderna då vi helt enkelt har för många projekt på gång som det ser ut idag.
Vi bjuder även på några timmar och lär upp dig så att du känner dig helt trygg och lugn med att ta över hemsidan.
Du får även med domännamnet frianslfaktura.com

Pris 150.000kr eller högstbjudande.
Initial kontakt sker via mail.

läs mer
Rapportera produkt / användare

tak plattform

1 500 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken

Växa säng

400 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken

Växa säng

150 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken

mode

80 kr

Södermanland, Flen