Sök bland 192 259 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

14 000 kr

Mycket rymlig lägenhet belägen på en populär plats i Vasastan. Utsikt mot kanalen

Bara 2 minuters promenad till BONNIE HUSET och många restauranger:
5 minuters promenad till köpcentrum, mataffärer, buss nr 4 till Gullmarsplan, buss nr 3 till Karolinska sjukhuset och stadsbuss från Stockholms centralstation till Arlanda flygplats.
7 minuter till Arlanda Express tåg, Cityterminal, alla stora affärer och Konstgården
Fullt utrustad. Studio rum + komplett badrum + en stor korridor med en stor garderob, en skåpet med trevligt överträffa ett litet pentry Lyxdetaljer i en unik amerikansk / europisk stil dekoration.
Denna vackert klassiska plats ligger på den andra våningen i en traditionell 1700-tals modernistisk byggnad i Exempel-distriktet, med massor av charm och lyxiga detaljer. Mycket högt i tak med originalgips. Beläget i ett område med stort utbud av restauranger och barer, nära till kollektivtrafik och med många butiker och stormarknader i närheten.
Det har varit väldigt nyrenoverat med en mycket ny, art och chic stil. Här är en lista över saker vi tillhandahåller till våra gäster
En studio rum med 180 "x 200" dubbelsäng, matbord och 3 stolar, 180 "x 200" bäddsoffa för 2 personer.
-Hiss
- fläkt och elvärme
⁃ 46 "LCD-TV
⁃ En pentry med : Grill, kylskåp, ugn och mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare tillsammans med köksredskap, fullmiddagsuppsättning mm.
⁃ Badrum med dusch.
Uthyres enbart till seriösa intressenter med referens från tidigare värdar samt kan erlägga en deposition motsvarande två månadshyror som naturligtvis återbetalas vid utflyttning om lägenheten är i gott skick med normalt slitage.
Inflytning: 2017 -11-06-
Privat visning: 2017-11-05

läs mer
Kvadratmeter
35 m²
Antal rum
1
Bostadsform
Bostadrätt
Rapportera produkt / användare