Sök bland 192 307 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

265 kr

NY! Kalevala Koru julprydnad julpynt rumsprydnad 2011 rumssmycke samlarsak från Finland

Stockholm , Stockholm

År 2005 släppte Kalevala Koru sin första årsjulprydnad i Finland och denna serie har sedermera blivit mycket populär hos samlare av Kalevala smycken. Varje juldekoration är som ett smycke i brons med glashänge och det har årtalet ingraverat på framsidan. Det här är den perfekta julklappen för vem som helst, härligt att hänga i julgran, i fönstret eller någonstans där designen verkligen syns. Begränsad upplaga - dessa brukar inte säljas i Sverige. Vill du googla fram dem använd de finska orden Kalevala Koru joulukoriste. De som gavs ut 2005 går för ca 140 euro och 2009 är också svår att hitta.

Denna variant från 2011 heter Juhlan aika - Tid för fest. Så det handlar om julpynt som är verkligen en exklusiv designprodukt! Dessutom går det att pryda hemmet med dessa dekorationer faktiskt under resten av året. Jag skickar med en presentkartong från Kalevala Koru. Denna julprydnad i brons är ca 9 cm lång inklusive pärlan.
Hämtas i Stockholm, Bromma eller Kista, eller skickas spårbart med posten.

läs mer

Denna produkt i listad i vår Lyxloppis-kategori

Rapportera produkt / användare

Markus

Hej..har du paket pris?

Melart

Varför inte! Vilka vill du ha?

Markus

Vad har du för paketpris?bild på dem?

Melart

Jag har tre olika till salu: 2008 2011 2012. Paketpris 730 kr. Du hittar annonserna om du trycker på "Alla annonser" under min bild.

Div julpynt

100 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken