Sök bland 192 893 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

530 kr

NY mumintallrik Stockmann mumin samlartallrik RARITET kompletterar mumin mugg muminmugg från Arabia Finland

År 2012, när Stockmanns anrika varuhus i Finland fyllde 150 år, lanserade de en speciell muminmugg som endast såldes via Stockmanns. Den blev en samlarfavorit, och den 5 november 2015 fick den sällskap av en matchande tallrik. Också den säljs endast av Stockmann i Finland, och i begränsad upplaga.
Tove Slotte-Elevants design är baserad på presentpapperet som Tove Janssons tecknade åt Stockmann i slutet på 1950-talet. Tallriken är frostsäker, tål maskindisk och mikrovågsugn, ugnssäker. Höjd 3 cm, diameter 19 cm. Om du tycker att tallriken är dyr, så betänk följande: Den kostade 35 euro + min resa till Finland + att jag fick vänta i köer som bildades på varuhuset, och sen fick jag släpa med mig tallrikarna hem igen till Stockholm! :-)

Tallriken kan hämtas i Stockholm, antingen i Bromma eller i Kista, eller i Uppsala.

Om du vill att jag ska skicka, se gärna också mina andra muminprodukter för billigare samfrakt med Schenker enligt deras prislista:
69 kr för 1-3 muggar (1 kg)
79 kr för 2-6 muggar (2 kg)
89 kr för 7-9 muggar (3 kg)

International buyers are welcome, but please be prepared to pay higher delivery costs – you can e-mail me to find out how much they are. Det kostar 98 kr att skicka en mugg till Norge, Danmark, Island eller Finland. Suomenkielinen myyjä.

läs mer
Rapportera produkt / användare

Såld produkt går ej att svara på

Rariteter

55 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken