Sök bland 192 914 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

1 990 kr

Plasma TV Panasonic 46" - överlägsen svärta

En THX-certifierad TV är designad för att återge filmen som filmens skapare från början avsåg. THX-certifiering på Panasonic TX-P46G30Y gör att såväl ljusstyrka, som svärta och färgåtergivning håller högsta klass.

THX-certifierad 46-tums Neo PDP Full HD plasma-TV med inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2/4*) för både DVB-T/T2 (Boxer) och DVB-C/Com Hem, 600Hz Sub Field Drive, digital-TV-inspelning direkt till extern hårddisk via USB samt interaktiva funktioner med Viera Cast nätverksanslutning.

Spela in och pausa TV direkt via USB,

Då inga rum och installationer har exakt samma förutsättningar erbjuder G30-serien även ISF-kalibreringsmöjligheter för den kräsna användaren. ISF-kalibreringen möjliggör en mängd avancerade inställningsmöjligheter för individuellt anpassad bildåtergivning.

TV:n är utrustad med hela 4 HDMI-ingångar (3 på baksidan, 1 på sidan), varav en med Audio Return-stöd över HDMI v1.4-protokollet. Om man har en receiver eller förstärkare med stöd för Audio Return innebär detta att man inte behöver koppla någon ytterligare ljudkabel mellan TV och receiver för att få ut ljudet till sitt hemmabiosystem.

Utöver detta är Panasonic TX-P46G30Y utrustad med bl.a. USB-ingång och minneskortsläsare med stöd för uppspelning av film, foto och musik.

Panasonic TX-P46G30Y.
Nypris 11 000 kr.

Fantastisk TV men säljes p.g.a. uppgradering till projektor. Finns i Hägersten / Liljeholmen. Originalkartong och dosa medföljer.

läs mer
Rapportera produkt / användare

SVÄRTA

150 kr

Östergötland, Norrköping

Tv 46

3 200 kr

Skåne, Malmö