Sök bland 191 176 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

5 150 kr

Villa "Dimitra" på Kreta ö-stil hus med privat pool och fantastisk panoramautsikt med endast 5150 Kr per vecka.

Villa "Dimitra" på Kreta ö-stil hus med privat pool och fantastisk panoramautsikt med endast 5150 Kr per vecka.
Ganska ö-stil hus med privat pool i lugna omgivningar och med fantastisk panoramautsikt.
Denna villa ligger på en sluttning med fantastisk utsikt över hundratals tunnland olivlundar och rätt ut över bukten. Med bara en privat kapell som sin granne, är denna villa i de vackraste, lugna omgivningar och dra nytta av en uppfriskande kylning havsbrisen.
Villan har en öppen planlösning vardagsrum med matplats för fyra och väl utrustat kök som inkluderar en diskmaskin, full ugn och mikrovågsugn. Vardagsrummet är mycket bekväma och rymliga sedan sin senaste utvidgning, och nu har satellit-TV, musikanläggning, DVD, mobil WiFi (kontantkort för en vecka tillhandahålls) och takfläkt. På denna nivå finns också ett badrum med dusch. Dörrar leder ut på en ny och mycket rymlig terrass med uteservering och grill med utsikt över havet av oliver nedan och bukten utanför.
På övervåningen finns ett sovrum med dubbelsäng med en stor balkong och ett sovrum med två enkelsängar och egen balkong. Mellan dessa rum finns ett badrum med badkar och dusch. Båda sovrummen har luftkonditionering.
Inredning hela är ljusa och luftiga i linje med ö-stil.
Utanför grunderna är rymliga och är på olika terrasserade nivåer. Det finns en stor privat pool med olika solstolar som anges för att sola runt poolen terrassen. Det finns också gott om andra terrasser, uteplatser och områden i trädgården för att koppla av i solen eller skuggan samtidigt som man tar i den fantastiska utsikten, samt en andra grillplats med traditionell stil kretensiska grill.
Närmaste by för avsättningar och tavernor skulle vara ungefär en 10 minuters bilresa bort. Denna del av Kreta har en spektakulär kustlinje med miles och miles av orörda sandstränder - varav den närmaste ligger vid foten av kullen ca 10 minuter med bil. Den pittoreska staden Chania med dess gamla, bysantinska, venetianska och ottomanska influenser handlar om en 25 minuters bilresa bort. Detta är ett område på Kreta rikt på historia med många viktiga arkeologiska och historiska platser att upptäcka. De omgivande byar och berg är spektakulära och är ett paradis för vandrare och dem som är intresserade av att utforska en del av Grekland som är "off the beaten track".
Denna villa skulle vara perfekt för ett par söker fullkomlig stillhet och avskildhet, eller en liten familj som vill njuta av utrymmet i trädgården med en stor privat pool.

läs mer
Rapportera produkt / användare