Sök bland 191 898 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

Sundbyberg - 2 rum för inneboende, men i framtiden separat bostad med egen ingång

Bild saknas
Bild saknas

Hej,

jag har en stor bostad där jag har två sovrum över. Dessa rum kan jag hyra ut till inneboende. Längre fram har jag tänkt att dela upp bostaden så att rummen tillsammans blir en egen lägenhet med separat ingång, toa/dusch och kök. När beror på hantverkare och tillstånd. När den är separerad vill jag hyra ut den delen under lång tid om vi kommer bra överens.

Bostaden ligger i Sundbyberg, bokstavligen 15 meter från Rissnes t-bana. Från dörren till t-centralen på ca 18 minuter. Det finns gott om restauranger och butiker i närheten, alla dessa väldigt nära. Rummen är fräscha, kan skicka bilder om intresse finns. Båda rummen har fönster utan insyn, parkettgolv och garderob(er). Ena rummet är nästan dubbelt så stort som andra. Just nu är dom omöblerade förutom garderober men går att ordna med möbler också.

Om du är intresserad svara med svar på följande frågor

* Namn
* Ålder
* Kön
* Rökare
* Husdjur
* Hur länge du vill bo
* Sysselsättning
* Om dig själv
* Referenser

Det finns också möjlighet för två personer att bo i varsit rum, bra för t.ex. två vänner eller studenter. Hyran bestäms längre fram och beror på hur många personer och om intresse finns för separat bostad. Det kommer ligga på minst 10 000 för båda rummen.

Maila mig på thundering.hornet@gmail.com

If you only speak English, that is OK too. Just Google Translate above text and answer me in English.

läs mer
Rapportera produkt / användare