Sök bland 192 290 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

1 kr

Behöver du hjälp med träning?

Behöver du hjälp med träning? Västerbotten Umeå

Du vill börja komma igång med träningen på riktigt, men du vet inte vart du ska börja. Vilka övningar bör du utöva? Vilka övningar bör du undvika? Hur utför du övningarna? Hur ofta bör du träna? Vad bör du äta? Det är inte en slump att många nybörjare inom fysisk träning och idrott blir förvirrade av denna nya träningstrend. Det finns alldeles för många valmöjligheter! Vi finns för att hjälpa dig med alla frågor relaterat till träning och kost. Vare sig du är hobbyutövare eller idrottare. Det spelar ingen roll om du aldrig suttit fot i ett gym förut. Vi finns här för att hjälpa dig!

Vi vill hjälpa människor att förverkliga sina drömmar inom träning och kost med omnejd. Alla frågor kring träning löser vi, från det lilla till det stora. Alltid med samma noggrannhet och engagemang. Välkommen att höra av dig med ditt önskemål så snart som möjligt så tar vi tillsammans fram en plan med lösningar för ett konkurrenskraftigt pris.

Detta erbjuder vi:
Personlig träning
Personligt anpassat träningsschema och program
Genomgång av samtliga träningsövningar, med fokus på basövningar.
Skadeförebyggande träningsrutiner (funktionella övningar, stretching, ordentlig uppvärmning, foam-rolling m.m.)
Kostrådgivning
Övrigt

Om oss
Vårt team består av ett antal elitidrottare som är erfarna inom olika idrotter och fysisk träning sedan barndom.

Efter alla år av praktiskt och teoretisk erfarenhet så vill vi utnyttja vår kunskap för att hjälpa nybörjare komma igång med sin träning! Vårt team satsar på elitnivå och tävlar nationellt och internationellt. Vi har erfarenhet inom: Basövningar (Marklyft, benböj, bänkpress), Olympiska lyft (Frivändningar, stöt, ryck), funktionell träning, plyometrics, spänst, bodybuilding, fitness, kampsport, stretching, andning och mycket mer. Vi är öppna för alla frågor, oavsett erfarenhet . Tveka inte!

Hur börjar jag?
Ring oss via telefon eller skicka ett mail så ska vi tillsammans boka in en tid där du får möjligheten att berätta dina målsättningar inom träning. Vill du få en vältränad och definierad kropp? Vill du utveckla styrka eller spänst för din sport? Vill du få en så grundläggande inblick som möjligt? Det spelar ingen roll, alla träningsrelaterade frågor har vi ett svar för!

Efter att vi har fått en tydlig inblick på dina önskemål med din träning samt hur mycket tid du är villig att lägga ner på din träning så kommer vi skapa ett detaljerat schema till dig med övningar.

Detta träningsupplägg kommer vara 100% anpassat för dig och dina behov, varje övning, repetition och muskelgrupp är i linje med ditt personliga mål. Du kommer få tillgång till videoklipp där varje övning demonstreras detaljerat. Det är dock starkt rekommenderat att ni bokar några träningspass med någon av våra personliga tränare som kan hjälpa er med respektive övning utförligt och nyanserat.

Kontakta oss redan idag för en garanterad plats!
Telefon: 0768194199
Mail: smpersonaltraininghelp@hotmail.com

läs mer
Rapportera produkt / användare