Sök bland 191 959 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

66 000 kr

Jaguar XJ 4.0 Executive

Underbar bil att köra och åka i med komfortabelt och spänstigt chassi. Bespoke motoring, helt enkelt - premium på riktigt.

Färgen är Westminster Blue on Tan. Alla dyra svagheter åtgärdade (kamkedjor/spännare, vattenpump, framhjulslager osv) och service skött minutiöst under min tid - det finns en massa stämplar i boken sen tidigare också. Alla böcker och koder finns kvar. Allt elektriskt funkar förstås, tvärtemot vad förståsigpåarna anser så är dessa bilar driftsäkra och pålitliga - dessutom är slitdelar billiga.

Kort om utrustningen:

* Stabilitetskontroll (inte bara antispinn som på budgetbilarna) - kan kopplas ur
* Multifunk-ratt
* Klimatanläggning
* Stora Alpine med sexskivors CD-växlare
* Telefonförberedd
* 10-vägs elstolar
* Elvärmd vindruta och backspeglar
* Eltaklucka
* Elhissar
* Avbländande backspegel
* Helskinn, träpaneler i lönn
* M.m, m.m...

Riktig syntet (Motul) i motor och slutväxel samt ZF original i växellådan. Motorolja har bytts två gånger per år med Jaguar originalfilter. Självklart är alla andra servicepunkter gjorda varje år: bromsvätskan byttes 2014, 2015 och i våras, kylarvätska senast bytt dec 2015, skivor och belägg byttes runtom för 1500 mil sen, osv... Full info kan ges om kommande serviceintervall.
Säljs den nära mina hemtrakter kan jag fortsätta sköta service, jag är specialiserad på exklusiva fordon och har jobbat med Jaguar sedan slutet på 80-talet.

Nackdelar då? Tja, den är inte ny. Skavanker finns då den rullat i Stockholm femton år, skrap på stötfångare fram och bak samt ett taffligt ifyllt uppslag på en dörr utöver de vanliga klarlacksläppen som tyvärr plågar dessa bilar. Den ser bra ut ändå men är inte i nyskick, men den kostar inte heller 1041900:- som en ny med samma utrustningsnivå.

läs mer
Årsmodell
1998
Mätarställning
14970 km
Bränsle
bensin
Växellåda
automat
Färg
blå
Rapportera produkt / användare

Preben

jag säljer min dubbelt så påkostad allt är nytt och bytt rubbet alla stämplar för en snabb affär för 30

Tupperware 40

30 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken

Nike 40

500 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken