Sök bland 182 349 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

12 345 kr

Kattflickor omplaceras omgående

Västerbotten , Umeå

Tyvärr kan jag inte ha kvar mina katter längre, på grund av att jag ska flytta till Stockholm.

Jag omplacerat mina katthonor till ett sista hem. Vill gärna att dom får flytta tillsammans ut på landet, där dom får springa och jaga råttor hur dom vill utan att riskera att bli påkörda. Just nu bor vi i Holmsund, men jag kommer och lämnar dom hos dig. Dom vill gärna kunna komma in för att mysa och äta när dom vill. På sommaren är dom ute större delen av dygnet om det inte regnar. Men på vintern ligger dom gärna inne och sover på en varm plats.

Dagny- 2 år, vit med svarta fläckar och korthårig. Hon är märkt i örat och steriliserad. Hon är väldigt social och bestämd. Hennes pappa är okänd eftersom att hennes mamma som är en ragdoll bestämde sig för att smita ut en dag. Dagny pratar mycket och är lite som en ragdoll när man lyfter henne ( hon är helt avslappnad, som en ragdoll). Hon älskar att ligga på ens mage och mysa, hon kurrar väldigt högt.

Hjördis- 2år, svart med lite vitt på bröstet och magen. Hon är långhårig och måste få bli borstad ibland för att inte få så stora tovor. Hon är chipad i nacken och även hon steriliserad. Hjördis är en blandning mellan en helig birma som hennes pappa var, och en vanlig huskatt. Hon är väldigt kelig när hon vill, och ligger gärna bredvid dig i soffan eller sängen för att bli klappad på och ompysslad. Annars sover hon gärna högt upp på ett katträd eller i garderoben. Hon är även en väldigt duktig råttjägare.

Två väldigt fina katter som vill komma till ett kärleksfullt hem. Jag har hund som dom är van vid. Att vara bland barn har inte heller varit några problem. Dom är avmaskade vid flytt. Eftersom att dom är steriliserade ser jag gärna att dom får ett anpassat foder och fri tillgång till vatten.

Jag skickar med kattlåda, matskålar, fodertunna, två transportburar, några leksaker, klosax och en borste.

Om du eller någon du känner har ett hem åt mina älskade katter tveka inte att höra av er.
ring/smsa. 0702829271

Eftersom att jag flyttar den 1 september så skulle jag vilja att dom får flytta innan dess.

läs mer
Rapportera produkt / användare

Ladda ner våra appar gratis!

Såld produkt går ej att svara på