Sök bland 192 298 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

6 900 kr

Lägenhetsbyte 3:a mot 2:a

Lägenhetsbyte 3:a mot 2:a Kvadratmeter 83 Antal rum 3 Hyresrätt Västerbotten Umeå

Då livet förändrats söker jag nu ett nytt hem till mig och mina två fyrbenta vänner.

Finnes:
Jag har en stor trea på 83 kvm belägen på Carlshem, ett lugnt och trevligt område med stor innergård där det finns tillgång till grill och lekplats samt gårdslokal och övernattningslägenhet som man kan låna. Lägenheten ligger två trappor upp i en lugn trappuppgång med trevliga grannar. Lägenheten är ljus och fräsch med bruksslitage på sina håll. Det finns två förråd vilka finns i lägenheten, tvättstugan ligger precis bredvid lägenheten och det är enkelt att få tvättider. Hyresvärden är Heimstaden och hyran ligger på ca 6900kr och då ingår elen.

Önskas:
Jag drömmer om att hitta en tvåa (en stor 1,5 kan fungera om planlösningen är bra) belägen nära centrum, öst på stan eller tunnelbacken som kan ge nystart åt mig och mina katter. Diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten vore en dröm men är inget krav och med en maxhyra runt 5000kr.

Jag är inte intresserad av lägenheter på Ersboda eller de västra stadsdelarna (väst på stan kan vara av intresse om lägenheten känns rätt). Jag vill byta så fort som möjligt och jag är öppen för flervägsbyten.

läs mer
Kvadratmeter
83 m²
Antal rum
3
Bostadsform
Hyresrätt
Rapportera produkt / användare