Sök bland 191 984 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

50 kr

Plexgear Nätverksadapter

Plexgear Nätverksadapter

Säljer en helt oanvänd Plexgear nätverksadapter. Paketet innehåller två adaptrar, nätverkskabel och manualer.

Tekniken utnyttjar eluttagen i hemmet och skickar nätverkssignalen via dessa istället. HomePlug Mini kräver ingen konfiguration – sätt bara pluggarna i varsitt eluttag och tryck på parningsknappen så hittar de och börjar kommunicera med varandra. På så sätt förvandlas varje uttag till ett potentiellt nätverksuttag utan att du behöver ta fram borren.

Homeplug Mini utnyttjar AV-tekniken och lämpar sig därför utmärkt inte bara för datorer utan även för hemmets alla mediaenheter. 200 Mbps är maxhastigheten så att högupplöst TV fungerar lika väl som oavbrutna video- och röstsamtal. Kvaliteten bibehålls genom avancerad användning av QoS (Quality of Service).
Modellen är kompakt (endast 53 x 53 x27 mm) och smälter på ett diskret sätt väl in i rummet. Varje enhet är utrustad med en 10 / 100 Mbps LAN-port. HomePlug Mini är även energisnål. När den upptäcker att det inte finns någon aktiv trafik över nätverket går den ner i ett energisparläge som sparar in mer än hälften av konsumtionen.

Finns på Umedalen.

läs mer
Rapportera produkt / användare

Maria

Hej Alexander! Finns denna kvar? :)

Maria

Är väldigt nyfiken på att prova, istället för att dra 30 meter kabel.. ;) Är dock totalt novis på området så vet inte om det skulle funka. 200 kr är iofs helt ok för att prova. Finns det möjlighet att mötas upp, ex.vis på stan (bor öst på stan men är billös) under de närmaste dagarna?