Sök bland 192 294 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

Trumlad Flinta Sten

Västerbotten , Umeå

Trumlad Flinta Sten  Mode Umeå Sälj

Trumlad flinta sten

Skick:Nytt

Trumlad flinta sten per styck.
Trumlad flinta sten per styck ca 22 mm.

Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt!

Priset är för en sten
Mitt pris är 15:-
Frakt: 30:- om det ska skickas inom sverige .
Köparen står för frakten

Funderar ni över något så är det bara fråga .
Priset är per sten

Flinta används som talisman för att ge mental, psykisk och fysisk styrka vid gräl, uppgörelser och konfrontationer. Den kan också stärka bärarens personliga integritet och förmåga att sätta gränser. Detta gäller också i hanterandet av pengar där flinta stärker sunda ställningstaganden och bedömningar. Den är även uppiggande och uppmuntrande och allmänt stärkan.
att flyga högt ovanför våra vardagliga bekymmer och se vårt liv som en helhet. Den hjälper dig att skapa klarhet i ditt sinne och se djupare mönster i ditt ytligt sett förvirrade jordeliv. Den kan användas för att stärka intuitionen och möjligheten av att se in och se över. Att överblicka situationen är Falkögats styrka.
Flinta i hemmet skyddar också mot natur och väderskador. Bär också en bit flinta med Dej för att kapa destruktiva känsloband till det förgångna eller frigöra Dej från det i det förflutna som håller Dej tillbaka. Flinta används för att effektivt häva smärta, oro och fysisk sjukdom.
Stjärntecken: Stenbocken
Chakra: Tredje ögat

läs mer
Rapportera produkt / användare