Sök bland 183 234 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

Underbara kattungar!!

Nu (juni -18) ytterligare fyra ungar. Honor, svarta, en flerfärgad. Lev. klara från juli. En tingad, tre som behöver hem. Mer eller mindre långhåriga, trygga och jättenysiga små flickor med god aptit och stor nyfikenhet. Två helsvarta och en med lite vitt på, kommer att bli mycket vackra - moster Sally såg ut så som liten och blev en riktig skönhet.

Mycket bra psyke på alla förfäder så långt jag vet. Vana vid en mycket snäll, stor och engagerad hund, socialt tränade och fina. Alla är bondkatter med mer eller mindre Norsk Skogskatt inblandad. I huset finns också mormor (13 år, frisk, blank och spänstig) och mostrar så de har full vana med andra katter.

Har flera kattdamer och alla som tagit ungar här har varit mycket nöjda. Jag är en urdålig fotograf men bilder ordnas.

Mina kattungar kostar inte pengar, men åtagandet att hålla lite kontakt. Jag vill ha ett sms och någon bild i halvåret så jag vet att de har det okej. Om det inte fungerar får de ALLTID komma tillbaka. Målet är att ägare och katt ska tycka att det blev väldigt lyckat, detta.

Vi bor i Bygdsiljum mitt emellan Umeå och Skellefteå.

Bilderna: Oscar (inte till salu) samt sannolikt flicka-flicka-pojke.

läs mer
Rapportera produkt / användare

Ladda ner våra appar gratis!

Fredrik.i.Bygdsiljum

Hej! Av de ursprungliga är inga kvar. Jag har tre nu som andra har första tjing på. Men jag hör av mig om någon kommer på andra tankar. De är två svartvita, en helsvart och långhåriga. Hiskligt söta. De är vanliga huskatter allihop och gör nu sitt bästa att riva huset för mig. Friska, framåt och väldigt pigga. Det jag också har, är en tvåårig hona som heter Raggie. Hon är en liten, intensiv och skojig katt som ser ut som inget annat. Färgstark rakt igenom. Hon har haft en kull i somras så hon kan kastreras utan senare problem - de bör ha haft ungar någon gång. Henne söker jag lite planlöst ett bra hem åt. Hon är en mycket trevlig katt, förutsatt att man inte prompt ska bära henne, för det avskyr hon. Kan det vara något?...

Krille

Fredde finns någon kvar? I så fall kan jag hämta en efter högtiderna om det funkar för dig alltså.

Fredrik.i.Bygdsiljum

Hej! Jag kan inte svara riktigt än. En unge är kvar men reserverad lite till, om det inte blir något av det så är han öppen för förslag på hem. Så återkom eftersom nyår, då vet jag bättre.

Mona

Hej har ni nån han kattunge kvar?

Fredrik.i.Bygdsiljum

Hej! Ja, jag har en svartvit och långhårig kille kvar. Han är jättefin! Går under namnet "Kortstrump" för att han har korta vita "strumpor". Någon som känner sig manad?

Mona

Vill gärna köpa kortstrump :) hör gärna av dig 0722249378 mvh Mona

Fredrik.i.Bygdsiljum

Hej. Nej, nu har jag inga ungar. Men om intresse finns kan jag överväga omplacering av någon hona.

Vendela

Bilder samt ålder osv? Skicka sms 0730849974

Fanny

Hej Fredrik, såg precis att det kanske inte finns några missar kvar men jag har skickat ett PM till dig.

Linda

Hej finns det nån kvar

Fredrik.i.Bygdsiljum

Hej! Nej, men det KAN vara en ny kull på gång. Jag talar om här i så fall. :-) Jag har ju fyra kattdamer, så det är inte omöjligt. En verkar misstänkt rund om magen, men än vet jag inte säkert.

Linda

Ok men om det blir fler så vart finns dom att hämta

Frida

Också intresserad om de kommer en kull! :)

zaynab azizi

Jag är oxå intresserad så om det kommer en ny kull så vill jag ha en liten kattunge:)

Jennifer

hej kommer du att få några fler kullar?

Fredrik.i.Bygdsiljum

Hej Jennifer! Jodå, jag har precis fått en oväntad ensam liten en i sin egen kull. Väldigt snygg teckning, vit med gråstrimmig rygg!! Annars har jag tre helsvarta små flickor som vill ha bra hem och är leveransklara om några veckor. Har även en mycket vacker långhårig tjej som är i huvudsak grå-svartstrimmig med lite brunt som inte är tingad. Hon är i stort sett leveransklar. Mentalt klart trevlig katt. Tillhör den finaste kull jag någonsin haft, ljuvliga små troll. Något som verkar intressant?

Kattunge

700 kr

Östergötland, Linköping

Kattunge

2 000 kr

Västmanland, Västerås

Kattunge

3 500 kr

Västra Götaland, Göteborg