Sök bland 193 628 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

6 300 kr

Acer Aspire 5F-573

Säljer nu min nya dator använd ca 1 månad sparsamt, all info nedan
inköpt på elgiganten för 7.142:-

Den bärbara datorn Acer Aspire F5-573G 15,6” är en mångsidig kompanjon som passar till det dagliga arbetet och underhållning till hela familjen. Den kraftfulla 7:e generationens Intel Core i5 processor och det dedikerade Nvidia grafikkortet, gör att den bärbara datorn får bra användning av skärmen i Full HD, till videouppspelning och medelkrävande spel. Acer TrueHarmony ljudförbättring levererar utmärkt akustik. Den responsiva SSD-lagringen gör alla uppgifter kvicka och smidiga.

Med kraft från Kaby Lake
Den bärbara datorn är utrustad med kraftfulla Intel Core i5 dubbelkärniga processor från Kaby Lake-familjen. Med denna kommer ett 8 GB snabbt DDR4 RAM-minne för smidig multitasking. Processorn har ett turboläge som den kan slå över på vid användning av krävande program och spel.

Grafikkort
Nvidia GeForce 940MX grafikkort med 2 GB dedikerat RAM är installerat för att du ska kunna titta på multimedia i hög kvalitet eller spela medeltunga spel.

Full HD-skärm
Den 15,6 tum bakbelysta LED-skärmen återger fina detaljer i fotografier och videofilmer tack vare Full HD 1080p-upplösning.

Utrustad med SSD
Denna bärbara dator är utrustad med en 256 GB SSD-disk vilket gör uppstart av program och operativsystem samt laddning av data betydligt snabbare än med en vanlig hårddisk.

HDMI
Via HDMI-utgången kan datorn anslutas till en HD-TV eller projektor för att visa fotografier och videofilmer i Full HD 1080p upplösning på en större skärm.

Anslutningar
- Två snabba USB 3.0-portar och en USB 2.0-port
- Integrerad SD-minneskortläsare , VGA-videoutgång
- Supersnabb WiFi-ac, Bluetooth 4.1, Gigabit Ethernet LAN-port
- 3,5 mm kombinerad hörlurs och mikrofonport

Andra funktioner
- Windows 10 Home 64-bitars
- 720p HD webbkamera
- Pekplatta med multi-touch
- Stereohögtalare med Acer TrueHarmony ljudförstärkare
- Numeriskt tangentbord
- 4-cells Li-ion batteri för upp till 5,5 timmars batteritid

läs mer
Rapportera produkt / användare

Såld produkt går ej att svara på