Sök bland 183 189 annonser Cirka 800 000 köpare och säljare

9 000 kr

American Bully XXL/ Pitbull valpar

Uppsala , Uppsala

Den 26 april föddes 7 underbara Bully/Pitbull valpar.

Vi är 5 söta pojkar och 2 bedårande flickor. Vi söker långvarig, ansvarsfulla och inte minst kärleksfulla hem. Vi är sjukt busiga och vill umgås hela tiden, vi är även vana vid att tvättas och få våra klor klippta, vi är fyra kvar som söker nya hem. Vi kommer vara helt leveransklara på lördagen den 9 juni. Då är vi vaccinerade, besiktade, avmaskade och doldafelförsäkrade.

Pappan : American Bully XXL importerad från Holland, har bott med mig sedan han var åtta veckor. Super gosig kille går ihop med alla djur.
Mamman : Pitbull omplacerings tik, har bott med mig sedan 2016. Fick inget annat än ett koppel när jag hämtade henne. Även hon är super go, social och vaktig avsig. Båda föräldrarna finns självklart på plats att träffa.

Jag ser gärna att köparna har det stabilt i sitt liv med både ekonomi, boende och socialt. Jag vill träffa alla som har tänkt sig att köpa valp, säljer ingen valp utan att träffat personen. Vid köpet får man alla papper på valpen och får även skriva på ett kontrakt där de intygar om att under första året har jag som uppfödare rätt till att ha kontakt med köparen för att stämma av att allt är okej med valpen, om jag misstänker att valpen missköts återvänder valpen till mig utan återbetalning, under INGA omständigheter får valpen flytta runt, omplacering sker via mig.

Tingingen ligger på 2000kr och återbetalas inte vid ånger.

Mvh Dominika

läs mer
Rapportera produkt / användare

Ladda ner våra appar gratis!

Pinscher valpar

14 000 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken

valpar

5 000 kr

Gävleborg, Gävle / Söderhamn / Hudiksvall / Sandviken

Valpar

9 000 kr

Stockholm, Stockholm